chorizo starter kulturat keresek de sehol nincs kis kiszerelesben

Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
https://www.youtube.com/watch?v=nRlvO-g ... l=NAVgovHugvass1 írta: ↑2023.05.22. 10:49 Na, végre valaki nem egy szaros flóberttel bukik meg:-))
"a gyanúsított 2023. május 18. napján reggel 8 óra előtt jelentkezett belépésre Magyarország területére Szerbia irányából a röszkei határátkelőhelyen, az általa vezetett személygépkocsival. A férfi a bejelentendő vámárura vonatkozóan nemleges nyilatkozatot tett, azonban az eljáró pénzügyőröknek gyanús lett az autó elhúzható ajtaja. A tételes átvizsgálás során az ajtó műanyag borítása mögül a pénzügyőrök lefoglalták az oda a gyanúsított által elrejtett 17 gépkarabélyt, 2 géppisztolyt, 2 pisztolyt, valamint 15 tölténytárat és 10 lőszert."
http://ugyeszseg.hu/komplett-fegyverarz ... ozlemenye/
Valszeg ő meg egy _Vad_macska volt.
Hát, ez még Macinak is kicsi, már bocs....WildBear23 írta: ↑2023.05.25. 06:56 Valszeg ő meg egy _Vad_macska volt.![]()
De az elefánttal még ő sem mert volna újjat húzni (mert az elefánt mielőtt megd.ug, előtte megújjaz)
De hogy békésebb téma is legyen: régi cuccok pakolása közben megtaláltam a ~45 éve kapott Macimat.
Ezentúl ő is jelen lesz a itt a fórumon, fogadjátok szeretettel!
20230525_064721.jpg
Nem kicsi, a mancsába adtam egy Glockot: Az én kezemben: Nem érdemes ezzel a Macival vitatkozni, mert rögtön félbeszakít.
Ne merd azt mondani, hogy ez ugyanaz a Glock...WildBear23 írta: ↑2023.05.25. 08:23 Nem kicsi, a mancsába adtam egy Glockot:
20230525_081950.jpg
Az én kezemben:
20230525_082008.jpg
Nem érdemes ezzel a Macival vitatkozni, mert rögtön félbeszakít.![]()
Off.WildBear23 írta: ↑2023.05.25. 08:23 Nem kicsi, a mancsába adtam egy Glockot:
20230525_081950.jpg
Az én kezemben:
20230525_082008.jpg
Hehe, ilyen képem nekem is van, nem csak én vok ennyire hüleWildBear23 írta: ↑2023.05.25. 08:23 Nem kicsi, a mancsába adtam egy Glockot:
20230525_081950.jpg
Az én kezemben:
20230525_082008.jpg
Jaj, hát gondolod, hogy még azelőtt leesett, mielőtt elküldted volna..?
Jegyzetelek. Szóval így kell azonnal szabadulni, köszi!gvass1 írta: ↑2023.05.25. 11:17 Mialóf₳sz? Éseztígyhogy? ugyecsakvicc?
"A fiatal nő éjjel 3 óra körül szállt le 4-es 6-os villamosról a Jászai Mari téren, majd a Vígszínház mögötti utcák egyikén tartott otthona felé. Az áldozat már a hazaúton gyanította, hogy valaki követi, ami miatt többször is hátranézett, de nem látott senkit. Amikor otthonához ért, a lépcsőházban felkapcsolta a villanyt, majd utána rögtön megragadták hátulról. A támadó lefogta a fiatal lányt, majd percekig fojtogatni kezdte.
Végül a szomszédok léptek közbe a dulakodás hallatán.
...
A járőrök, az áldozat elmondása alapján a központtal való egyeztetést követően szabadon engedték az elkövetőt, arra hivatkozva, hogy
hamarosan indul a repülőgépe.
Emiatt kérdőre vonták a rendőröket, akik azt közölték: nem tehetnek semmit, a feletessük dönt ilyen esetekben.
"
https://24.hu/belfold/2023/05/25/budape ... lengedtek/
Azért linkeltem, a sünök hivatalos beszámolója is ott, van kb. ugyanazt mondja.
Túl drága lett volna a tolmács?...gvass1 írta: ↑2023.05.25. 15:38 Azért linkeltem, a sünök hivatalos beszámolója is ott, van kb. ugyanazt mondja.
" A rendőrök a helyszínen igazoltatták és meghallgatták az érintetteket. A rendelkezésre álló adatok szerint a portugál állampolgár azért támadt a nőre, mert azt hitte, hogy ő lopta el a táskáját. A nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, könnyű testi sértés miatt magánindítvánnyal élt, ezért a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság az ügy iratait a hatáskörrel rendelkező bíróságra küldi meg. A külföldi férfival szemben személyi szabadságot korlátozó intézkedés feltételei nem álltak fent
– közölte a BRFK."
Hallgatok mostanában egy bűnügyi témájú podcastot. Gyikosok és erőszaktevők ilyen mesékkel ússzák meg, hogy aztán sok-sok áldozattal, évekkel később lebukjanak.gvass1 írta: ↑2023.05.25. 15:38 Azért linkeltem, a sünök hivatalos beszámolója is ott, van kb. ugyanazt mondja.
" A rendőrök a helyszínen igazoltatták és meghallgatták az érintetteket. A rendelkezésre álló adatok szerint a portugál állampolgár azért támadt a nőre, mert azt hitte, hogy ő lopta el a táskáját. A nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, könnyű testi sértés miatt magánindítvánnyal élt, ezért a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság az ügy iratait a hatáskörrel rendelkező bíróságra küldi meg. A külföldi férfival szemben személyi szabadságot korlátozó intézkedés feltételei nem álltak fent
– közölte a BRFK."
Már repülne is a garázdaság a csajnak!
Remélem, elkapják ezt az idegbeteg (gáz)fegyverest.qqriq írta: ↑2023.05.25. 20:41 feszbuk post:
"Sziasztok ! Ma 12:20 és 12:30 között Rétságon a MOL kút utáni zebránnál Vác felé ki előzött egy szürke szlovák rendszámú autó , Rétságon belül folyamatosan próbált előzni másokat is . Rétság végén a dupla sáv kezdeténél a gyorsító sávba megállt és erősen magyarázott egy azt hiszem sárgás színű terepjárós autósnak . Mivel haladtam volna meg nyomtam a dudát. Ezután a szürke autó vissza tolatott mellém fegyvert fogott rám és mocskos módon kezdett beszélni , próbáltam el indulni de előttem még ott állt a másik autó , majd amikor sikerült folyamatosan be állt elém a szürke autó és büntető fékezett , egyszer még az útról is le sodródott . Sajnos patakokba folyt a könnyem és félre állni sem mertem , kihangosítón a 112 hívtam próbáltak tanáccsal el látni . Nagyon segítőkész volt a segélyhívós hölgy . Meg állni vissza fordulni hogy feljelentést tegyek nem tudtam mert MR- vizsgálatra jöttem Pestre és ezt az időpontot nem tudtam volna le mondani betegségemből kifolyólag . Nyilván meg teszem a feljelentést de ha esetleg valaki látta legalább az esetet kérem írjon a poszt alá . Tudom senki nem akar rendőrségre járkálni de mi van ha le puffant vagy mást vagy balesetet okoz . Sajnos a gépjármű típusát sem tudom meg mondani ."
Honnan veszed, hogy alte kamerad is itt van?
A mostani "kék fórum" előtt volt a nethirlapos fegyverfórum, azelőtt a "sárga" (az még mindig megvan), előtte meg fegyver levelezési lista, még '96 tájékán.
kösziWildBear23 írta: ↑2023.05.27. 13:10 A mostani "kék fórum" előtt volt a nethirlapos fegyverfórum, azelőtt a "sárga" (az még mindig megvan), előtte meg fegyver levelezési lista, még '96 tájékán.
Annak az adminja volt Leto Tokarev.
Jó hír!
Leto? Megunta az elektro listát?
Nahát, micsoda meglepetés! Welcome back, Leto elvtárs! Az iriszes levelezőlista nem tegnap volt
Apropó: a Fegyver Levelezési Listának van valamilyen archívja esetleg?WildBear23 írta: ↑2023.05.27. 13:10 A mostani "kék fórum" előtt volt a nethirlapos fegyverfórum, azelőtt a "sárga" (az még mindig megvan), előtte meg fegyver levelezési lista, még '96 tájékán.
Annak az adminja volt Leto Tokarev.
Találd ki, hogy mi a kedvenc pisztolya..!![]()
Köszönet.
Oh hiPetya357 írta: ↑2023.05.27. 15:39 Nahát, micsoda meglepetés! Welcome back, Leto elvtárs! Az iriszes levelezőlista nem tegnap voltazok a régi szép idők..
Az utolsó 10-20 év röviden: minden megváltozott, és közben nem változott az égvilágon semmi![]()
Ja és már nem Margit fegyverengedélyezősdi főnöke, és lehet AKd is, nem csak Tokareved![]()
WildBearnak köszi hogy gondoltál rá!![]()
Date: Sun, 4 Jan 1998 21:07:15 +0100 (MET)
Subject: Re: Hungarian Firearms Roundtable
nepek, a lista el!
Leto
Szerintem is szarvasgomba. De a helyedben vigyáznék.
Köszi, de itt a hangsúly az ajánláson lett volna.