Akkor jól sejtem, hogy ez valami über egyszarvú-zsiráf.. ? ( k*rva drágán)
Még egy kép, szétszedve:
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Sy$@dm1n, Harry Callahan
Akkor jól sejtem, hogy ez valami über egyszarvú-zsiráf.. ? ( k*rva drágán)
Igen, Grat!
Yep! Meglep, hogy ez nem terjedt el jobban. Balkezeseknek is kézre esik, és eggyel kevesebb lyuk, amin kosz kerülhet a fegyverbe.
Az lesz az.waltherlg400 írta: ↑2023.03.03. 08:35 Janz präzisionstechnik 9mmes ocsmányság (iwa2022 cikkből kopiztam )
Puskáztam Zsuk könyvéből: talán a 238. tétel ez.
A Zsukban? Minden van. Minden is..
És? Eggyel több, vagy kevesebb...
FélOFF
Bár így lenne. De az évek alatt sikerült több 1945 előtt sorozatban gyártott típusba belefutnom, ami kimaradt. - De így is hatalmas teljesítmény volt tőle. Számítógép, digitális fényképezőgép, grafikus szoftver és internet nélkül. És a vasfüggöny mögött.
Amikor belenézek az AK-55 és az AMD-65 kezelési utasításaiba, mindig rádöbbenek, hogy a grafika mennyivel jobb, mint a fénykép.
Akkor ide herr Josef Mötz kell! - A németül beszélőktől megerősítést kérek: ez valóban az ő honlapja?
olyasmi.
Volt a kezemben is, és elküldtem a gyártót a kurv.annnnyába.
Pontosan. Az okos fegyver, ami kizárólag a mellékelt órával műkődik - de általában még azzal SEM. És mindez legendásan megbízhatatlan .22 LRben. Önvédelmi fegyvernek. Mi baj lehet belőle… a fegyverbetiltók álma.
szerencsére csődbe is mentek hamar.Petya357 írta: ↑2023.03.09. 10:03 Pontosan. Az okos fegyver, ami kizárólag a mellékelt órával műkődik - de általában még azzal SEM. És mindez legendásan megbízhatatlan .22 LRben. Önvédelmi fegyvernek. Mi baj lehet belőle… a fegyverbetiltók álma.
5A3971C1-5D96-4A98-9104-9F0B2502164F.jpeg
Öröm nézni, hogy milyen sokan tudtátok (én nem, úgy akadtam rá), megtiszteltetés ilyen művelt társaságban fórumozni.
Ezt az ötletet lehet lopnám. Leírnád a munkafolyamatot kérlek?
Ez qrvalyó! Gratula az ötlethez
Mivel nekem elmesélted, sportszerűen tartózkodtam. De nemvótkönnnyűűűű!
Ebben az esetben konkrétan gvass1-ra gondoltam. De tanultam belőle, és legközelebb nevesíteni fogom.
Meleg, de nem forró. - Ennyire egyszerű feladványt szándékosan nem adok.
Mindig ez a megkülönböztetés.....
Igen, valakik úgy gondolták Németországban, hogy a revolverezés elhagyása már tényleg túlzás. Főleg, hogy a nagy rivális Franciaország már tíz éve DA/SA revolvert rendszeresített: modèle 1873 Chamelot-Delvigne. - Valakit nagyon megkergettek a lándzsás bennszülöttek Német Kelet-Afrikában…
A "spannabzug" az tuti, de hogy tiszti-e, annak megválaszolásához hadtörténész kell.
Poresz írta: ↑2023.03.31. 12:39 Van két első helyezettünk.
Igen, valakik úgy gondolták Németországban, hogy a revolverezés elhagyása már tényleg túlzás. Főleg, hogy a nagy rivális Franciaország már tíz éve DA/SA revolvert rendszeresített: modèle 1873 Chamelot-Delvigne. - Valakit nagyon megkergettek a lándzsás bennszülöttek Német Kelet-Afrikában…
Volt egy Tranter és Starr revolverekről ismerős "duplaelsütőbillentyűs" megoldás is: Model 1883 Reichsrevolvers; a szerkezetről itt egy másik videó: Reichsrevolver DOUBLE ACTION (Double Trigger) Lockwork.
Aki mázlista, és tud franciául, annak ajánlom figyelmébe: Reichsrevolver curiosa. Gazette des Armes n°168 de août 1987. - Mindkét szerkezetről van kép benne.
Utóirat: ha nagyon megnézzük a francia magazin képeit, akkor látható, hogy qqrq képen egy harmadik szerkezetváltozat látható a revolverezés megvalósítására.
Lehet. Volt is felkérés. De ahhoz az kell, hogy ne haljak éhen addig, amíg a levéltárban önmegvalósítok. Úgyhogy a lottó megnyeréséig széklábat faragok, mert én így vagyok qrv@.
dehogy.
tennék fel ilyen egyszerű kérdést...?:-)
Alien volt még ilyen legós most kint.
Ön Nyert!!!
És mi volt a benyomásod - valóban olyan jó, mint aminek mondják, vagy csak menőn néz ki és drága?
Valóban ("kár belém").
Még én találjam ki, hogy vajon a helyes válaszra gondolsz?
.440 Cor-bon?
Ez nem rossz, nem rossz
.458 SOCOM. Talán.
Touché!
Azért fantom sem minden útszéli kocsmában lapul a fiókban.Chronicus Magnumitis írta: ↑2023.04.09. 19:40 Hmmm... Én egy 500 Phantomot fotóztam le, kísértetiesen ugyanolyan (bár a pixeleket nem méregettem). Ahogy öregszem, már nem látom szemüveg nélkül ezeket az apró kalibereket...
Már tegnap kiraktam friss hírként:-)) Szürreális kis bigyó.
Így ér?
Törökül azt, hogy barna
Ekol Carabine AK, de ugyanaz, több néven futwaltherlg400 írta: ↑2023.04.18. 16:40 Gyártó stimmel, modell nem (lehet hogy stimmel, csak átnevezték).
Ekol AK Break Barrel Air Riflewaltherlg400 írta: ↑2023.04.18. 16:40 Gyártó stimmel, modell nem (lehet hogy stimmel, csak átnevezték).