Aréna, avagy vitatopik

A magyar fegyvertartók fóruma

Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan

AndyA
Fórumtag
Fórumtag

Re: Moderáció - óhaj, sóhaj, hasfájás

Hozzászólás Szerző: AndyA »

WildBear23 írta: 2023.10.19. 10:13 A medvével sem lehet viccelni, mert roppant udvariatlan és FÉLBESZAKÍT! ;-)

A sebzett medvébe már bele sem merek gondolni.
Nem kell sebzett legyen, elég, ha vadmedve. :lol:
RatRace
Kereskedő
Kereskedő

Hozzászólás Szerző: RatRace »

AndyA írta: 2023.10.19. 10:25 Nem kell sebzett legyen, elég, ha vadmedve. :lol:
Off.
Dehogy. Csak 1 TV Maci.
🙃
Nem ilyen Ő valójában.
On
Fizetett bér-Troll.
Beépített falazóelem, a legtitkosabb titkosügynök.
szöged
Fórumtag
Fórumtag

Hozzászólás Szerző: szöged »

AndyA írta: 2023.10.19. 10:25 Nem kell sebzett legyen, elég, ha vadmedve. :lol:
Mint kiderült: nem is vad, hanem városi...és fáj a pici lelkének, ha kiderül a vita során, hogy nem is én kezdtem a vaddisznózást, hanem a téma indítója, ezzel ellentétben ő kezdte a nindzsázást, tírexezést.

Szarkazmus: a helyében minden normális ember reakciója ugyanígy a hiszti lett volna...együttérzek vele
WildBear23
Veterán
Veterán

Hozzászólás Szerző: WildBear23 »

szöged írta: 2023.10.19. 16:52
Montecarlo azt kérdezte hogy mi zöröghetett a bokorban, vaddisznó? Erre te jöttél hogy "sebzett vaddisznó ellen mit kezd a Duplabullal?", meg írogatod privátban a hülyeséget.

Ha sebzett vaddisznó fétised van, akkor tetováltass magadra egy sebzett vaddisznót, hogy állandóan láthatsd!
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
szöged
Fórumtag
Fórumtag

Hozzászólás Szerző: szöged »

WildBear23 írta: 2023.10.19. 23:22 Montecarlo azt kérdezte hogy mi zöröghetett a bokorban, vaddisznó? Erre te jöttél hogy "sebzett vaddisznó ellen mit kezd a Duplabullal?", meg írogatod privátban a hülyeséget.

Ha sebzett vaddisznó fétised van, akkor tetováltass magadra egy sebzett vaddisznót, hogy állandóan láthatsd!
akkor kb ötödjére is fussunk neki:

idemásolom a történet origóját:

Vaddisznó? túrázáskor
Hozzászólás Szerző: montecarlo » 2023.10.16. 23:36

Végül nem történt baj, "csak" a susnyás zörgött erősen, egy szombati gyalogtúra alkalmával. Nem volt senki a közelben. Visszamentünk barátnőmmel 10-20 métert, vártunk egy keveset, aztán újra elindultunk, sűrűn kiabálva, hogy riasszuk a - vélhetően - vadakat. Hamarosan megint hallottuk őket, akkor már ki tudtuk kerülni azt a túrarészt. Örültem, hogy közben a duplabullon lehetett a kezem és nem csak a f#rkamat/barátnőmet szorongathattam.

szerepel benne utallás vaddisznóra?
igen!
a téma megjelölésében!!!

én meg erre aszondom, hogy a sertés jellemzően nem várja be az állampolgárt, csak ha nyomora van, de akkor meg az állampolgár jellemzően nem sokra megy a gumissal

akkor így most nagy közönség előtt áruld el ismét, hogy mi a probléma ezzel az állásponttal?

szerk.:
módosítás:
ne áruld el!

engedd el ezt a témát
ha vaddisznófóbiád van, akkor ne foglalkozz vele!

vájár vájár...tovább módosítottam a vitánkkal kapcsolatos álláspontomat (így, hogy leért a kv):

szóval az van, hogy:

elnézést kérek!

nagyon szégyellem magam; nem kellett volna hozzászólnom, mert még végül óhatatlanul a nindzsatírekszeknél köt ki a társalgás
(szarkazmus.:úgy érzem magam, mint a 18 éves lány, aki túl kihívó ruhát vett fel, és megerőszakolták...de hát a "minek ment oda...egyértlműen az ő hibája" - analógiája azt dobja, hogy egyértelműen az én hibám az egész...a bűntudattól minnyá sírok is)

bocsánatot kérek mindenkitől, akit megbántottam
WildBear23
Veterán
Veterán

Re: Aréna, avagy vitatopik

szöged írta: 2023.10.20. 05:45
akkor így most nagy közönség előtt áruld el ismét, hogy mi a probléma ezzel az állásponttal?
Irreális amit felhoztál, ez a kiránduláskor támadó comblövéses vaddisznó.

Ha folytatni szeretnéd, keress mást, mert ez már beteges, ahogy erőlteted itt is, meg privátban is.

Jobbulást és szép napot!
jó ha van
Fórumtag
Fórumtag

Hozzászólás Szerző: jó ha van »

WildBear23 írta: 2023.10.20. 08:11 Irreális amit felhoztál, ez a kiránduláskor támadó comblövéses vaddisznó.

Ha folytatni szeretnéd, keress mást, mert ez már beteges, ahogy erőlteted itt is, meg privátban is.

Jobbulást és szép napot!
Ki kell, hogy ábrándítsalak, egyáltalán nem az. Nem valószínű, hogy mezei túrázó becsámpázzon olyan helyre, ahova egy sebzett disznó elhúzódik, de kizárni sem lehet 100%-ig, hogy összefut vele, erdei úti kerékcsapában megálló dagonya körül.
De zörögni nem fog neki, ha észleli. Vagy lapul, vagy támad, mivel érzi, hogy a menekülésben korlátozva van.
Lehet, hogy a medvékhez Te értesz jobban, de itt tévedtél. ;)
Köszi, hogy "meghallgattál", és nem szakítottál félbe! :lol:
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
WildBear23
Veterán
Veterán

jó ha van írta: 2023.10.21. 22:32 Ki kell, hogy ábrándítsalak, egyáltalán nem az. Nem valószínű, hogy mezei túrázó becsámpázzon olyan helyre, ahova egy sebzett disznó elhúzódik, de kizárni sem lehet 100%-ig, hogy összefut vele, erdei úti kerékcsapában megálló dagonya körül.
De zörögni nem fog neki, ha észleli. Vagy lapul, vagy támad, mivel érzi, hogy a menekülésben korlátozva van.
Lehet, hogy a medvékhez Te értesz jobban, de itt tévedtél. ;)
Köszi, hogy "meghallgattál", és nem szakítottál félbe! :lol:
"Irreális" első jelentése "valószerűtlen"

Nekem a "valószerűtlen" pont azt jelenti amit írtál, hogy "nem valószínű, (...) de kizárni sem lehet 100%-ig".
chikara
Újonnan regisztrált felhasználó

Hozzászólás Szerző: chikara »

Chuck Norris írta: 2018.06.07. 21:39 A végtelenített offtopik vitákat legyenek szívesek az urak itt lefolytatni.
A fórum szabályok itt is érvényesek!!!
Természetesen, fontos, hogy tartsuk tiszteletben a fórum szabályait és a témák relevanciáját. Az offtopic viták gyakran elterelik a beszélgetést a fő témáról, és zavarhatják azokat, akik konkrét kérdéseket vagy információkat keresnek. Az itt alkalmazott szabályok azért léteznek, hogy a közösség tagjai tiszteletben tartsák egymást és az adott témát.

Az ilyen emlékeztetések arra is szolgálnak, hogy segítsenek fenntartani a fórum minőségét és a konstruktív párbeszédet. Köszönjük, hogy felhívtad erre a figyelmet, és reméljük, hogy a közösség továbbra is a témák közötti releváns beszélgetésekre összpontosít.
Judge Dredd
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: Judge Dredd »

chikara írta: 2023.10.22. 13:42 Természetesen, fontos, hogy tartsuk tiszteletben a fórum szabályait és a témák relevanciáját. Az offtopic viták gyakran elterelik a beszélgetést a fő témáról, és zavarhatják azokat, akik konkrét kérdéseket vagy információkat keresnek. Az itt alkalmazott szabályok azért léteznek, hogy a közösség tagjai tiszteletben tartsák egymást és az adott témát.

Az ilyen emlékeztetések arra is szolgálnak, hogy segítsenek fenntartani a fórum minőségét és a konstruktív párbeszédet. Köszönjük, hogy felhívtad erre a figyelmet, és reméljük, hogy a közösség továbbra is a témák közötti releváns beszélgetésekre összpontosít.
Szinte biztos vagyok benne, hogy ez egy AI által generált szöveg. Volt egy másik hozzászólás is, azt töröltem miután jóváhagytam, mert az is gyanús volt. Ezt mint érdekesség átengedtem, ennek a topiknak úgyse árt.
Szóval már ilyenünk is van, hurrá.
I am the law.
BeHappy
Fórumtag
Fórumtag

Hozzászólás Szerző: BeHappy »

Judge Dredd írta: 2023.10.22. 15:31 Szinte biztos vagyok benne, hogy ez egy AI által generált szöveg. Volt egy másik hozzászólás is, azt töröltem miután jóváhagytam, mert az is gyanús volt. Ezt mint érdekesség átengedtem, ennek a topiknak úgyse árt.
Szóval már ilyenünk is van, hurrá.
:o :o :shock: Ez komoly? Ennyire kimért, udvarias és koherens választ tud már az AI, ráadásul magyarul? Behidalok! Köszi, hogy ezt így kiemelted, magamtól nem gondoltam volna rá.

(Off: Az Offolós topicot meg úgy tűnik, neki kell állnom olvasni, mert több hetes lemaradásban csak ebbe-abba tudtam időnként beleolvasni, viszont úgy tűnik, törlés lesz előbb-utóbb, azt utána már nem tudom, mi érdekes hangzott el. :) időhiányban általában az Aréna és Moderáció topicot használom arra, hogy indexelje az érdekes témákat, mert azokból szinte mindig balhé alakul ki, úgyhogy nekem ezek a kedvenc topicjaim. Olyan, mint a műsorújság! :D
off vége )
waltherlg400
Fórumtag
Fórumtag
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: waltherlg400 »

BeHappy írta: 2023.10.22. 16:56 :o :o :shock: Ez komoly? Ennyire kimért, udvarias és koherens választ tud már az AI, ráadásul magyarul? Behidalok! Köszi, hogy ezt így kiemelted, magamtól nem gondoltam volna rá.

(Off: Az Offolós topicot meg úgy tűnik, neki kell állnom olvasni, mert több hetes lemaradásban csak ebbe-abba tudtam időnként beleolvasni, viszont úgy tűnik, törlés lesz előbb-utóbb, azt utána már nem tudom, mi érdekes hangzott el. :) időhiányban általában az Aréna és Moderáció topicot használom arra, hogy indexelje az érdekes témákat, mert azokból szinte mindig balhé alakul ki, úgyhogy nekem ezek a kedvenc topicjaim. Olyan, mint a műsorújság! :D
off vége )
OFF

Ez a kép teljesen ai generált (ingyenes midjourney), és a témájan kívűl semmi nem utal igazán arra hogy ai. Vannak specifikus szövegek amit meg kell adni, és akkor normálisak lesznek az ujjak, és olvasható lesz a szöveg.
is-this-ai-or-not-this-is-the-first-thing-ive-ever-seen-v0-2ebpi2ba7lrb1.jpg
is-this-ai-or-not-this-is-the-first-thing-ive-ever-seen-v0-2ebpi2ba7lrb1.jpg (51.09 KiB) Megtekintve 814 alkalommal
ON
wiki.magyarchan.net
gabor86
Fórumtag
Fórumtag

Hozzászólás Szerző: gabor86 »

waltherlg400 írta: 2023.10.22. 17:16 OFF

Ez a kép teljesen ai generált (ingyenes midjourney), és a témájan kívűl semmi nem utal igazán arra hogy ai. Vannak specifikus szövegek amit meg kell adni, és akkor normálisak lesznek az ujjak, és olvasható lesz a szöveg.is-this-ai-or-not-this-is-the-first-thing-ive-ever-seen-v0-2ebpi2ba7lrb1.jpg

ON
Big Dick Randy :shock:
waltherlg400
Fórumtag
Fórumtag
Kapcsolat:

wiki.magyarchan.net
Judge Dredd
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: Judge Dredd »

BeHappy írta: 2023.10.22. 16:56 :o :o :shock: Ez komoly? Ennyire kimért, udvarias és koherens választ tud már az AI, ráadásul magyarul? Behidalok! Köszi, hogy ezt így kiemelted, magamtól nem gondoltam volna rá.

off vége )
Beszélgess vele:
https://chat.openai.com/auth/login
I am the law.
qqriq
Peacemaker
Peacemaker
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Igen, valóban komolyan tudok válaszolni és kommunikálni magyarul is. A célom az, hogy segítsek információval, tanácsokkal vagy válaszokkal azoknak, akiknek kérdéseik vannak. Örülök, hogy segíthetek, és itt vagyok, hogy válaszoljak minden kérdésedre vagy segítsek problémáid megoldásában. Ha bármi további kérdésed vagy kérése van, ne habozz megosztani velem.
ingyom bingyom tálib-e?
aksurv
Veterán
Veterán

Hozzászólás Szerző: aksurv »

A chatgpt feladatnak kapta hogy segítsen bikém folyamatot megegyezni.
Szerintem van olyan aki tudja értékelni.

"Hajnalban a nikotinsavamid-tartalmú koenzimek (NAD+ és NADP+) elindultak egy nagy, piroszőlősav-DH szülinapi buliba a májban. A buli kiemelkedő volt, mivel a H-színű piridin-gyűrűkön történt oxidációs-redukciós folyamatok közben a koenzimek felvették és átadták a hidrogéneket, miközben az aromás rendszer felbomlott, kinoidális szerkezet alakult ki.

Közben a Flavin-adenin dinukleotid, vagyis FAD, megérkezett, szukcinát-DH-val kezében, és elkezdett egy kis szökőkútban lubickolni. A szukcinát-DH hozta a hangulatot, hiszen a riboflavin (ami a B2-vitamin része) és az adenozin-difoszfát remek párost alkotott.

A buliban feltűnt a sztárfaktor, Acetil-CoA, amit a híres pantoténsav alkotott. Pantoténsav szólóban is elővette a legjobb dalait, miközben a koenzim-A, mint egy igazi rocksztár, acetilcsoportokat szállított a színpadon.

Az összevissza táncoló SAM (S-adenozil-metionin) és THF (tetrahidrofólsav) egy kicsit távolabb ültek, de még mindig folyamatosan katalizálták az enzimatikus metilálási és transzferálási olyamatokat. SAM még néhány kémiai trükköt is bemutatott, például az adrenalin képződését noradrenalinnal, hogy a buli még izgalmasabb legyen.

A buli ébredése után a koenzimek és vitaminok eldöntötték, hogy újra találkoznak a következő biokémiai partin. A koenzimek közötti kapcsolatok és a bulis történetek segítettek nekik a szerepüket a sejtek életében könnyedén megjegyezni."
BeHappy
Fórumtag
Fórumtag

Hozzászólás Szerző: BeHappy »

Judge Dredd írta: 2023.10.22. 19:32 Beszélgess vele:
https://chat.openai.com/auth/login
Köszi, ki fogom próbálni!
WildBear23
Veterán
Veterán

BeHappy írta: 2023.10.22. 20:52 Köszi, ki fogom próbálni!
ChatGPT 4.0 -t próbáltam, volt amire korrekt választ adott, volt amire bullshitet, és volt amire hót hülyeséget.

Ez a legveszélyesebb kombináció.
waltherlg400
Fórumtag
Fórumtag
Kapcsolat:

WildBear23 írta: 2023.12.03. 20:10 ChatGPT 4.0 -t próbáltam, volt amire korrekt választ adott, volt amire bullshitet, és volt amire hót hülyeséget.

Én amikor próbálgattam, akkor az írta hogy a himnuszt Petőfi írta :shock:
wiki.magyarchan.net
qqriq
Peacemaker
Peacemaker
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Helyen kell kezelni a dolgot. A chatgpt ami nyilvanosan elerheto egy nyelvi modul nem az a fo funkcioja hogy mindig minden temaban helyes informaciot adjon.
WildBear23 írta: 2023.12.03. 20:10 ChatGPT 4.0 -t próbáltam, volt amire korrekt választ adott, volt amire bullshitet, és volt amire hót hülyeséget.

ingyom bingyom tálib-e?
WildBear23
Veterán
Veterán

waltherlg400 írta: 2023.12.03. 20:21 Én amikor próbálgattam, akkor az írta hogy a himnuszt Petőfi írta :shock:
A Himnuszt már tudja, a vipera még "visszaüt".. :o
teleszkópos bot.jpg
Válasz küldése