Nem kell sebzett legyen, elég, ha vadmedve.WildBear23 írta: ↑2023.10.19. 10:13 A medvével sem lehet viccelni, mert roppant udvariatlan és FÉLBESZAKÍT!
A sebzett medvébe már bele sem merek gondolni.

Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Nem kell sebzett legyen, elég, ha vadmedve.WildBear23 írta: ↑2023.10.19. 10:13 A medvével sem lehet viccelni, mert roppant udvariatlan és FÉLBESZAKÍT!
A sebzett medvébe már bele sem merek gondolni.
Off.
Mint kiderült: nem is vad, hanem városi...és fáj a pici lelkének, ha kiderül a vita során, hogy nem is én kezdtem a vaddisznózást, hanem a téma indítója, ezzel ellentétben ő kezdte a nindzsázást, tírexezést.
Montecarlo azt kérdezte hogy mi zöröghetett a bokorban, vaddisznó? Erre te jöttél hogy "sebzett vaddisznó ellen mit kezd a Duplabullal?", meg írogatod privátban a hülyeséget.
akkor kb ötödjére is fussunk neki:WildBear23 írta: ↑2023.10.19. 23:22 Montecarlo azt kérdezte hogy mi zöröghetett a bokorban, vaddisznó? Erre te jöttél hogy "sebzett vaddisznó ellen mit kezd a Duplabullal?", meg írogatod privátban a hülyeséget.
Ha sebzett vaddisznó fétised van, akkor tetováltass magadra egy sebzett vaddisznót, hogy állandóan láthatsd!
Irreális amit felhoztál, ez a kiránduláskor támadó comblövéses vaddisznó.
Ki kell, hogy ábrándítsalak, egyáltalán nem az. Nem valószínű, hogy mezei túrázó becsámpázzon olyan helyre, ahova egy sebzett disznó elhúzódik, de kizárni sem lehet 100%-ig, hogy összefut vele, erdei úti kerékcsapában megálló dagonya körül.WildBear23 írta: ↑2023.10.20. 08:11 Irreális amit felhoztál, ez a kiránduláskor támadó comblövéses vaddisznó.
Ha folytatni szeretnéd, keress mást, mert ez már beteges, ahogy erőlteted itt is, meg privátban is.
Jobbulást és szép napot!
"Irreális" első jelentése "valószerűtlen"jó ha van írta: ↑2023.10.21. 22:32 Ki kell, hogy ábrándítsalak, egyáltalán nem az. Nem valószínű, hogy mezei túrázó becsámpázzon olyan helyre, ahova egy sebzett disznó elhúzódik, de kizárni sem lehet 100%-ig, hogy összefut vele, erdei úti kerékcsapában megálló dagonya körül.
De zörögni nem fog neki, ha észleli. Vagy lapul, vagy támad, mivel érzi, hogy a menekülésben korlátozva van.
Lehet, hogy a medvékhez Te értesz jobban, de itt tévedtél.![]()
Köszi, hogy "meghallgattál", és nem szakítottál félbe!![]()
Természetesen, fontos, hogy tartsuk tiszteletben a fórum szabályait és a témák relevanciáját. Az offtopic viták gyakran elterelik a beszélgetést a fő témáról, és zavarhatják azokat, akik konkrét kérdéseket vagy információkat keresnek. Az itt alkalmazott szabályok azért léteznek, hogy a közösség tagjai tiszteletben tartsák egymást és az adott témát.Chuck Norris írta: ↑2018.06.07. 21:39 A végtelenített offtopik vitákat legyenek szívesek az urak itt lefolytatni.
A fórum szabályok itt is érvényesek!!!
Szinte biztos vagyok benne, hogy ez egy AI által generált szöveg. Volt egy másik hozzászólás is, azt töröltem miután jóváhagytam, mert az is gyanús volt. Ezt mint érdekesség átengedtem, ennek a topiknak úgyse árt.chikara írta: ↑2023.10.22. 13:42 Természetesen, fontos, hogy tartsuk tiszteletben a fórum szabályait és a témák relevanciáját. Az offtopic viták gyakran elterelik a beszélgetést a fő témáról, és zavarhatják azokat, akik konkrét kérdéseket vagy információkat keresnek. Az itt alkalmazott szabályok azért léteznek, hogy a közösség tagjai tiszteletben tartsák egymást és az adott témát.
Az ilyen emlékeztetések arra is szolgálnak, hogy segítsenek fenntartani a fórum minőségét és a konstruktív párbeszédet. Köszönjük, hogy felhívtad erre a figyelmet, és reméljük, hogy a közösség továbbra is a témák közötti releváns beszélgetésekre összpontosít.
Judge Dredd írta: ↑2023.10.22. 15:31 Szinte biztos vagyok benne, hogy ez egy AI által generált szöveg. Volt egy másik hozzászólás is, azt töröltem miután jóváhagytam, mert az is gyanús volt. Ezt mint érdekesség átengedtem, ennek a topiknak úgyse árt.
Szóval már ilyenünk is van, hurrá.
OFFBeHappy írta: ↑2023.10.22. 16:56![]()
![]()
Ez komoly? Ennyire kimért, udvarias és koherens választ tud már az AI, ráadásul magyarul? Behidalok! Köszi, hogy ezt így kiemelted, magamtól nem gondoltam volna rá.
(Off: Az Offolós topicot meg úgy tűnik, neki kell állnom olvasni, mert több hetes lemaradásban csak ebbe-abba tudtam időnként beleolvasni, viszont úgy tűnik, törlés lesz előbb-utóbb, azt utána már nem tudom, mi érdekes hangzott el.időhiányban általában az Aréna és Moderáció topicot használom arra, hogy indexelje az érdekes témákat, mert azokból szinte mindig balhé alakul ki, úgyhogy nekem ezek a kedvenc topicjaim. Olyan, mint a műsorújság!
![]()
off vége )
Big Dick Randywaltherlg400 írta: ↑2023.10.22. 17:16 OFF
Ez a kép teljesen ai generált (ingyenes midjourney), és a témájan kívűl semmi nem utal igazán arra hogy ai. Vannak specifikus szövegek amit meg kell adni, és akkor normálisak lesznek az ujjak, és olvasható lesz a szöveg.is-this-ai-or-not-this-is-the-first-thing-ive-ever-seen-v0-2ebpi2ba7lrb1.jpg
ON
Beszélgess vele:BeHappy írta: ↑2023.10.22. 16:56![]()
![]()
Ez komoly? Ennyire kimért, udvarias és koherens választ tud már az AI, ráadásul magyarul? Behidalok! Köszi, hogy ezt így kiemelted, magamtól nem gondoltam volna rá.
(Off: Az Offolós topicot meg úgy tűnik, neki kell állnom olvasni, mert több hetes lemaradásban csak ebbe-abba tudtam időnként beleolvasni, viszont úgy tűnik, törlés lesz előbb-utóbb, azt utána már nem tudom, mi érdekes hangzott el.időhiányban általában az Aréna és Moderáció topicot használom arra, hogy indexelje az érdekes témákat, mert azokból szinte mindig balhé alakul ki, úgyhogy nekem ezek a kedvenc topicjaim. Olyan, mint a műsorújság!
![]()
off vége )
Köszi, ki fogom próbálni!
ChatGPT 4.0 -t próbáltam, volt amire korrekt választ adott, volt amire bullshitet, és volt amire hót hülyeséget.
Én amikor próbálgattam, akkor az írta hogy a himnuszt Petőfi írtaWildBear23 írta: ↑2023.12.03. 20:10 ChatGPT 4.0 -t próbáltam, volt amire korrekt választ adott, volt amire bullshitet, és volt amire hót hülyeséget.
Ez a legveszélyesebb kombináció.
WildBear23 írta: ↑2023.12.03. 20:10 ChatGPT 4.0 -t próbáltam, volt amire korrekt választ adott, volt amire bullshitet, és volt amire hót hülyeséget.
Ez a legveszélyesebb kombináció.
A Himnuszt már tudja, a vipera még "visszaüt"..waltherlg400 írta: ↑2023.12.03. 20:21 Én amikor próbálgattam, akkor az írta hogy a himnuszt Petőfi írta![]()