… hézagos a dob, kilazulnak a csavarok...

Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
… hézagos a dob, kilazulnak a csavarok...
Én is csuklóztattam őket tegnap, köszi a lehetőséget!:-)
WTF
naaa
Jól feltuningoltad, grarula!
Saját gyártás. Alumíniumból lett esztergálva, a dobforgató takaró lemez, a szereléksín ehez lett rögzítve. Így a dob forgatásnál fixen marad a célzó szerelék. Tökéletesen működik, nekem ez a heppem. Ami nem tetszik azt átalakítom a saját ízlésemre.WildBear23 írta: ↑2022.10.30. 21:08 Jól feltuningoltad, grarula!
Még a tervezője sem ismerne rá.![]()
A csőszájfékről lehet bővebbet tudni?
Baró lett
Ötletes, és jól néz ki!Orpi Jani írta: ↑2022.10.31. 04:21 Saját gyártás. Alumíniumból lett esztergálva, a dobforgató takaró lemez, a szereléksín ehez lett rögzítve. Így a dob forgatásnál fixen marad a célzó szerelék. 20221031_041651.jpg
Tökéletesen működik, nekem ez a heppem. Ami nem tetszik azt átalakítom a saját ízlésemre.
amúgy fekaporos riasztóval kíváncsi lennék milyen torkolattüzet nyom
+1
Vagy egy mini egyenes sport kipufogo. Illetve DIY kategoriaban még az alu elemlampa házát is hasznaljak. Kerdes hogy tenyleg legalis lenne?vato írta: ↑2022.10.31. 09:33
amúgy én már azt várom, hogy valaki összeheftöljön rá egy hangtompítótmég ha csak imitáció az is cool lenne, de ha rendesen meg lenne csinálva, kíváncsi lennék az eredményre, mit tompítana ilyen "kaliberen"
éjszakai látogatók csak azt hallánák hogy puty-puty slutty
![]()
((ofkorz gázriasztóra nem tiltja semmi, meg muzeálison is OKÉ szerintem, de javítson ki valaki ha nem. Illetve hegeszteni kell, hogy éles vasra ne lehessen átteni,, báár ilyen kaliberben (19,3mm) mire teszed ???![]()
))
A karikás ostor faragása nagyon szép munka!
Ez nem lő semmit. Ugyanúgy működik (tölt és ürít, üres tárnál a szánakasztó hátul tartja a szánt), mint a nagyok.
Én innen rendeltem:
Aztaqrva! Gratulálok! Westen élménylövészvcebtrumot fogsz nyitni?
Fasza!
Újrakiadás. De az árától picit dobtam egy hátast (amcsi gyűjtők így is elkapkodják).
Nekem olyan kéne, hogy REMOVE BEFORE PEE
Ja kérem, ha valaki tud ilyesmit nyomtatni az nagy előnyqqriq írta: ↑2022.12.05. 17:56 az izet nyomtattam, a zaszlo meg ali![]()
https://www.aliexpress.com/item/1005003330214577.html
https://www.aliexpress.com/item/1005003611712683.html
https://www.aliexpress.com/item/1005003350627663.html
Megtisztelő amit írsz, de nincs technikám, telefonnal próbálok aránylag éles képeket készíteni. A világítás egy íróasztali lámpa, meg a laptop képernyőjének a fénye...
Szilveszteri mókázáshoz, Zoraki 914A-hoz meg REMOVE BEFORE RRRRRRR
Mi tőle rendeltünk már, ajánlom:Morcosrobot írta: ↑2022.12.06. 15:20 Szilveszteri mókázáshoz, Zoraki 914A-hoz meg REMOVE BEFORE RRRRRRR![]()
( RATATATA-t akartam először írni, de az lassabb)![]()
Ha találunk nyersanyagot, hímzőcéget keresni már semmiség![]()
Lehet hogy kicsit elkapkodtam a rendelést?
Piros PU szál van otthon, abból nyomtam 2x3 mm keresztmetszetet. Kézzel, emberi erővel nem tudod eltépni...Roberto68 írta: ↑2022.12.06. 18:03 Lehet hogy kicsit elkapkodtam a rendelést?![]()
Már úton van elvileg, de ha a Fekete Lyuk Zrt. elvesztené, jelentkezem.
A normál vékony zászlós töltetlenség jelzővel már megszívtam versenyen, elkopott ahol rázár a szán és jól beleszakadt a töltényűrbe, kellett kicsit bányászni... Na azóta inkább ezt a fajtát kerülöm, de mivel kötelező, egyelőre marad a vastag fűnyíró damil.
Rózsaszinű?
Szia,
bel írta: ↑2022.12.07. 15:41 Szia,
Ez fontos, lattam olyat versenyen, hogy beletort a 3D nyomtatott toltetlensegjelzo a fegyverbe.
Szerencsere nem lett baj annak ellenere, hogy senkinek sem tunt fel, hogy hianyzik egy darab, tehat a toltenyurben maradt; pedig ettol akar fel is robbanhatott volna a fegyver.
Bel
Itt csak PEW van.....
Szerintem inkább így se vidd színházba. Főleg, ha éppen ott van egy amerikai elnök.. félreérthetik.
"ez nem merénylet, ez csak REENACTMENT!"
A célggömbben fénygyűjtős szál van gyárilag.
Akkor ez még az egyedinél is egyedibb...Thomaster írta: ↑2022.12.15. 08:18 alugrip.jpg
Az első alu Pitbull 19-M protóhoz készült alu markolat. Úgy terveztem hogy 3D nyomtatva lesz, ezért nem is foglalkoztam azzal, hogy szerintem könnyen marható forma legyen. De a cnc-snek pont akkor elromlott a vyomtatója, ezért az elsőt kimarta az éppen a gépben levő alutömbből. Olyan jól sikerült, hogy azóta is marással készülnek a markolatok.
Ez az alu protó meg valahogy hozzám került...
Nem tudja valaki, lehet ilyen markolatot venni/rendelni még valahonnan?
A Fegyverellátóban lehet venni. Nem vót occó, de szíp...nemtokregelni írta: ↑2022.12.15. 14:44 Nem tudja valaki, lehet ilyen markolatot venni/rendelni még valahonnan?
Ez nagyon ott van a szeren! Yeah!Thomaster írta: ↑2022.12.15. 08:18 alugrip.jpg
Az első alu Pitbull 19-M protóhoz készült alu markolat. Úgy terveztem hogy 3D nyomtatva lesz, ezért nem is foglalkoztam azzal, hogy szerintem könnyen marható forma legyen. De a cnc-snek pont akkor elromlott a nyomtatója, ezért az elsőt kimarta az éppen a gépben levő alutömbből. Olyan jól sikerült, hogy azóta is marással készülnek a markolatok.
Ez az alu protó meg valahogy hozzám került...
Szerintem is. Elegáns az íve.
WildBear23 írta: ↑2022.12.16. 06:42 Szerintem is. Elegáns az íve.
A fénygyűjtős szálat ki lehet cserélni 1,5mm átmérőjű tríciumos csőre.
20221214_201000.jpg