TotoHU wrote: ↑2022.07.09. 18:41
Nem, nem lőttem vele. Tehát akkor az én hibám hogy gyárilag működés képtelen volt? (Btw az MKH jegyzőkönyv szerint műszakilag teljesen rendben volt, khm...) A javítás szóba sem jött nálam, a bizalmam kettő kuka fegyver után nullára redukalodott.
Nem nyitok ebből újabb flame wart, ez egy vallás, mindenki higgyen abban amiben akar és költse arra a pénzét amire jól esik. Szabadság van!
Csak megkérdeztem, hogy a garis idő alatt nem lőttél vele?
Nem kell mögöttes tartalmat, flamewart, vallásháborút belelátni.
Magamból indultam ki, hogy ha veszek egy új fegyvert, azt igyekszem minél előbb kipróbálni, ha meg SD/HD-re re vettem, akkor meg főleg.
Emlékszel, anno Petya357-el kipróbáltuk a Guardian Angelt, amit éveken át hordott, és nem működött?
Azóta én is szkeptikus vagyok az olyan eldobható műanyag cuccokkal szemben, amiket nem lehet kipróbálni.
A Revenge gyártástechnológiáját nem ismerem, talán a Főmérnök úr tud többet, de szerintem akkor még nem cnc-n készültek az alkatrészek.
Szóval lehet, hogy a nagypapád régi Skodája más volt, mint egy mostani Skoda Superb.
Ha összefutunk a lőtéren, a vendégem vagy egy körre a HDM21 "Bajraktárral", vagy a Szuper Pitbullal!
(Lassan el kell mennem munícióért, annyi mindenkinek ajánlottam már..