Qqriq ezt láthattad. Mást nem írtam…

Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Qqriq ezt láthattad. Mást nem írtam…
Ez de csúcs!WildBear23 írta: ↑2023.05.22. 06:56 Me aggódj, a medve sincs ledermedve,
"Come, get some! A farkasért is.."
Megoldható esetleg egy előzetes moderació a hozzászólásaimra? Hogy biztosra menjünk.
Tök egyszerű a fórumszabályzat - szakmai topikokban kerülni kell a politikai véleménnyilványítástaksurv írta: ↑2023.05.23. 22:22 Megoldható esetleg egy előzetes moderació a hozzászólásaimra? Hogy biztosra menjünk.
Komoly valami nagyon durva snowflake szintre jutottunk érzékenységbe.
Például jó lenne tudni hogy a Kijevi csirkemell belefer még más topikba v. annak is ott van a helye?
A hússalatat már szóba se merem hozni, mert az szinte biztosan kiverné valakinél a biztosítékot.
Semmi köze nincs a bezzeg a nyugathoz, ha Mogadishuval kapcsolatban szóba kerül miért lincseltek meg katonákat, mert biztos vagyok, hogy rajtam kívül nem nagyon tudott itt senki erről a mészárlásrol, szemben mondjuk az olaszokkal ahol nagyot ment a sajtóban (volt olasz gyarmat) . Nehezményeztek is az amerikaiak, hogy szerintük az olaszok a szomáliaikkal tartanak, és kiszivárognak az akcióik.Petya357 írta: ↑2023.05.23. 23:14 Tök egyszerű a fórumszabályzat - szakmai topikokban kerülni kell a politikai véleménnyilványítást
Van most már két darab dilitopik is, ami direkt ilyesmire való, hogy az arra hajlandó, sok szabadidővel rendelkező fórumtársak tudjanak vitatkozni, és ütköztetni egymással a #deafrikábanverikanégereket jellegű érveket
A Katonai és rendvédelmi pedig tök jó lenne, ha maradna szakmai. Stokival, de #bezzeganyugat #45benbezzegazoroszok nélkül. A stoki segít, a fröcsögés felesleges.
Itt én is lemaradtam a fejleményekről.
Petya357 pontosan körülírta.
Én unatkoztam, írtam egy ímelt hogy mivan. Ezesteben targytalan
Semmi nem volt abból amit írt, egy rohadt betű nem volt az ukikról.
Izé, miből gondolod, hogy csak a tied lett visszatörölve..?:-) Nem vagy picit egocentrikus?aksurv írta: ↑2023.05.24. 10:14 Semmi nem volt abból amit írt, egy rohadt betű nem volt az ukikról.
Nektek az a mániatok és egyre jobban az véleményem, ha nincs már érv akkor ez jön helyette és mások hozzászólásainak visszatöröltetése.
Eszembe nem jutna töröltetésért bármelyik adminnak írni, ugyanis annak ellenére, hogy sok dologban, sok ember véleményevel nem értek egyet, tisztelem őket annyira, hogy ezt képes legyek elfogadni. Szerintem a visszatörlésnek kizárólag ott van helye, ha a hozzászólásbam olyan tartalom van pl. rasszizmus, fegyverbuher stb. ami magát a fórumot fenyegeti, minden más a véleményszabadság körébe tartozik.
Lassan már ott tartunk mintha nem egy fegyveres forumon lennénk, hanem valami akármin, ahol a hópihek a safe space után sírnak, mert mások véleménye triggereli őket és kellemetlen érzéseket kelt bennük.
Micsoda?gvass1 írta: ↑2023.05.24. 10:21 Izé, miből gondolod, hogy csak a tied lett visszatörölve..?:-) Nem vagy picit egocentrikus?
(Mindazonáltal, így, hogy már nem látható, nehéz bekopizni, hogy "dehát b+, ez volt az KETTŐSPONT". De amúgy bőven volt ott oroszukrán téma, még ha nem írják le, hogy ukránoroszháború, körül lehet azt írni.)
Na, az még mindig ott is van. Ami meg nem kell oda, az nincsen már.
Este átnézem a törölt témát. Igenis volt benne ukránorosz téma, de ment vele más is, ez igaz.
Szerintem nem lehet patika mérlegen mérni.Judge Dredd írta: ↑2023.05.24. 10:51 Este átnézem a törölt témát. Igenis volt benne ukránorosz téma, de ment vele más is, ez igaz.
Nem csak neked szól, de mindegy miről megy a beszélgetés, jön az ork, orosz, ruszki, csecsen, A nyugat, ruszki, nato, stb... Nem bogárasztam át, a végét teljesen töröltem a hozzászólásoknak.
Azt hiszem kb innen indult. Ez szerinted nem az a téma, amit kértünk, hogy csak az ukránorosz topikban menjen? Hogyan sikerül pár hozzászóláson belül orkozni, progresszív nyugatozni egy hír kapcsan, ami egy puska "különkiadásáról" szólt? (Költői kérdés)
Screenshot_20230524_104706_Chrome.jpg
Szerintem igaza van aksurv-nak.
+1WildBear23 írta: ↑2023.05.24. 14:23 Tisztelem a modik munkáját, de szerintem túl sokszor csináltok felesleges munkát magatoknak.
+1
Én úgy csinálom, hogy a topikcímre kattnintok (első oldal), majd "Első olvastalan hozzászólás".
+1Petya357 írta: ↑2023.05.24. 19:15 +1
Egyikünk körül sem forog a világ.![]()
Az Indulatos, offtopik politikai okoskodással teli threadek azok, amik rombolják a topikokat. Egy darab fröcsögést mindenki végig tud pörgetni, nem esik le a korona a fejünkről. De tucatnyit már baromira lehangoló, elvesznek benne a valóban hasznos infók.
Nem csak a trollt terheli felelősség, hanem mindenkit, aki felűl a “a te qrva anyádat” hullámvasutra. Ha csak a trollt törlik, és a kaszát ragadó falusiakat nem, az diszkrimináció. Ha az összeset, az rendfenntartás.
Ha nincs soha semmilyen retorzió, akkor minden topikból hulladék lesz. Kell a sheriff. Olyan pedig úgysem lesz, hogy mindig, mindenki mindennel boldog legyen.
Hát, mi egymásnak feszültünk korábban ebben-abban, de most veled, meg qqriq vezérőrnagy
Köszönöm.
Szovjetunió topicot negligálom.aksurv írta: ↑2023.05.24. 21:20 Köszönöm.
Ezt hívják vitának.
A probléma az a dolog kezd szép elegánsan az eltérő vélemény elhallgatásaként funkcionálni és cenzúraba atmenni, ugyanis senki nem szereti ha bepötyögött hozzászólását visszatöröltetik, tehát még csak nem is módi törli vissza. magáról., mert neki nem tetszik.
Nem véletlenül untam. meg az ukrán témát.
Mondok egy példát.
Lézer minden hozzászólását telerakja vigyorgó smajlikkal.
Ez a legtipikusabb troll viselkedés ugyanis automatikus beleszállás másokba. A legtöbb fórumon kapasból bannal jutalmazzák.
Szerintem egy hozzászólása sem lett törölve a tartalma miatt max. takarítassal, mert amúgy belesimul a többségi véleménybe.
Én meg a másik véglet vagyok szerintem a legtöbb törölt poszttal rendelkezek, mindezt úgy, hogy szerintem viszonylag kevés tapló posztom volt, viszont elég sok dologban markánsan eltérő a véleményem a többségtől.
A szólásszabadsag alapjog és elég egyszerű az definíciója.
Jogod van olyat mondani, amit mások nem akarnak meghallani, és el akarnak hallgattatni.
Ez egy információs és VITA forum tehát az létezésenek az alapja az, hogy vélemények ütköznek.
Ha ez megszünik akkor egyszerűen egy belterjes szekta vá fog alakulni, ahol senki által nem vitatható dogmák vannak.
Ha van a nyugati civilizációnak valódi vívmánya az pont a szólásszabadsag.
Én például kifejezetten igenylem az ellenvelemenyt ugyanis tartok attól, hogy tényleg elhiszem hogy igazam van, ami nagy gyengeség.
Tehát ezért ellenzem ezt a megalázó visszatörölgetést, ugyanis itt felnőtt emberek beszélgetnek és nem az oviban vagyunk.
Úgy gondolom a visszatörlest mindenkinek saját magának kell gyakorolnia, mint ahogy nem egyszer megtettem magam is, az első indulatbol írt hozzaszolasaimmal.
1. Jelzi. Bal oldalon a Szerző felirat mellett van egy kis ikon.
1. Ezt nem tudtam, eddig nem is figyeltem. Köszi.Judge Dredd írta: ↑2023.05.24. 22:08 1. Jelzi. Bal oldalon a Szerző felirat mellett van egy kis ikon.
2. Ez nem a fórumtól, hanem a böngésződtől függ. Amúgy: görgővel klikkelj a linkre PC-n, telón meg tartsd hosszan nyomva a linket, aztán megnyitás új lapon.
Bal legfelül "Gyorslinkek", és abban "Olvasatlan hzzászólások megjelenítése". Utána a topic neve helyett balra a piros karikára kattintani Ctrl-kattal.
Nem reklámnak szántam, hanem volt benne némi fals infó.Chuck Norris írta: ↑2023.06.01. 11:31 Töröltem egy reklámot a NH-ból.
Reklámozni szaktopicban továbbra is csak a beregisztrált kereskedők reklámozhatnak!!!
OK így már értem, akkor posztold ki újra légyszi csak írj hozzá egy sort hogy mi az amire fel szeretnéd hívni benne a figyelmet, mit szeretnél megvitatni vagy kérdezni, stb. Enélkül nem tudtam mire vélni én se de így érthető.
1:50-től kezdődött, de nem akarom én itt más üzleti köreit sérteni.Chuck Norris írta: ↑2023.06.01. 12:39 OK így már értem, akkor posztold ki újra légyszi csak írj hozzá egy sort hogy mi az amire fel szeretnéd hívni benne a figyelmet, mit szeretnél megvitatni vagy kérdezni, stb. Enélkül nem tudtam mire vélni én se de így érthető.
Semmi gond nem volt a megosztott videóval!parazstaposo írta: ↑2023.06.01. 20:09 1:50-től kezdődött, de nem akarom én itt más üzleti köreit sérteni.
Pár hete.waltherlg400 írta: ↑2023.06.22. 23:35 Ez a Wild West stílus mióta van? Néhányszor próbáltam a designokat de csak szétesett az oldal (2 napig szenvedtem vele). Most viszont itt van ez. Teccik hogy nem égeti ki a szemem
mod: plusz észrevétel hogy ha a legfelső sorban lévő ikonokra kattintok (értesítések, pük, profil) akkor átdob a fórum beállításokhoz
Ez mit jelent? Kötőszavakon kívül nem sok mindent értek. Viszont jó kis másolattésztának tűnik trollkodáshozSy$@dm1n írta: ↑2023.06.27. 18:20 Kedves Fórumozók!
Sajnálattal közöljük, hogy egy szinkronizációs disszonancia lépett fel a Linux rendszer rekurzív algoritmusainak interdimenzionális szintjén, amely instabilitást eredményezett az összetett metaparadigmák aszimmetrikus konfigurációiban.
A diszkrepancia forrása az volt, hogy a katalitikus metaentitások nem tudtak szinkronizálni az alacsonyabb dimenziókban található reális adatmezőkkel, ami egy szubsztantív aszinkronitást idézett elő a kernel magjában.
A hibát elhárítottuk, köszönjük megértéseteket!
Üdvözlettel,
Kelemen Alajos
SYSAdmin
Elrontotta, de már jó.waltherlg400 írta: ↑2023.06.27. 19:12 Ez mit jelent? Kötőszavakon kívül nem sok mindent értek. Viszont jó kis másolattésztának tűnik trollkodáshoz![]()
waltherlg400 írta: ↑2023.06.27. 19:12 Ez mit jelent? Kötőszavakon kívül nem sok mindent értek. Viszont jó kis másolattésztának tűnik trollkodáshoz![]()
Meszkalin, vagy valami szintetikus cucc?Sy$@dm1n írta: ↑2023.06.27. 20:08 Kedves Fórumozó!
Rendszerünkben egy rejtélyes dimenziókapu nyílt meg, amely átmeneti időbukkantást okozott a szoftverünkre. Mivel a kvantumenergia és a kozmikus káosz befolyásolja a programozási entitások működését, ezért bizonyos ideig nem tudjuk garantálni a szokásos zökkenőmentes élményt.
Az ügyfeleink biztonsága és elégedettsége érdekében a hibaüzeneteket egy különleges szuperintelligens mopsz által íródott, kódolt nyelvre fordítjuk, amelyet csak ő képes megfejteni. Ez azt jelenti, hogy a hibaüzenetek néha lehetnek érthetetlenek és absztraktak, de ne aggódj, mert a mopsz csapatunk dolgozik azon, hogy megoldást találjon és visszahozza az univerzum rendjét.
Addig is kérjük, legyen türelemmel és fogadja el az egyedi és különleges élményt, amit rendszerünk most nyújt. Bízunk benne, hogy a dimenziókapu hamarosan bezárul, és visszatérünk a megszokott, logikus világunkba.
Köszönjük a megértését!
Üdvözlettel,
Kelemen Alajos,
SYSAdmin
Pfű... Mázli. Akkor mégsem kellett bevetni a bukófrekvenciás hullámtizedelőt?Sy$@dm1n írta: ↑2023.06.27. 18:20 Kedves Fórumozók!
Sajnálattal közöljük, hogy egy szinkronizációs disszonancia lépett fel a Linux rendszer rekurzív algoritmusainak interdimenzionális szintjén, amely instabilitást eredményezett az összetett metaparadigmák aszimmetrikus konfigurációiban.
A diszkrepancia forrása az volt, hogy a katalitikus metaentitások nem tudtak szinkronizálni az alacsonyabb dimenziókban található reális adatmezőkkel, ami egy szubsztantív aszinkronitást idézett elő a kernel magjában.
A hibát elhárítottuk, köszönjük megértéseteket!
Üdvözlettel,
Kelemen Alajos
SYSAdmin
Már hajtogatom is a csákót alufóliából.Sy$@dm1n írta: ↑2023.06.27. 20:08 Kedves Fórumozó!
Rendszerünkben egy rejtélyes dimenziókapu nyílt meg, amely átmeneti időbukkantást okozott a szoftverünkre. Mivel a kvantumenergia és a kozmikus káosz befolyásolja a programozási entitások működését, ezért bizonyos ideig nem tudjuk garantálni a szokásos zökkenőmentes élményt.
Az ügyfeleink biztonsága és elégedettsége érdekében a hibaüzeneteket egy különleges szuperintelligens mopsz által íródott, kódolt nyelvre fordítjuk, amelyet csak ő képes megfejteni. Ez azt jelenti, hogy a hibaüzenetek néha lehetnek érthetetlenek és absztraktak, de ne aggódj, mert a mopsz csapatunk dolgozik azon, hogy megoldást találjon és visszahozza az univerzum rendjét.
Addig is kérjük, legyen türelemmel és fogadja el az egyedi és különleges élményt, amit rendszerünk most nyújt. Bízunk benne, hogy a dimenziókapu hamarosan bezárul, és visszatérünk a megszokott, logikus világunkba.
Köszönjük a megértését!
Üdvözlettel,
Kelemen Alajos,
SYSAdmin
Átraktam.WildBear23 írta: ↑2023.06.29. 12:56 Szia Modi,
a J&F-ben elmentünk a málnásba, áttennéd kérlek az OFF-ba?
Köszönöm.
Mondjuk a kresz-tanfolyamba oltott vezetéstechnikai tréning folytatódik továbbra is.
Átraktam, meg további előzményeket is inkább, bár eredetileg úgy gondoltam az még belefér a rendvédelmi vonalba.
Sorry, kicsit szétOFFoltam az Adás-vétel-t.Judge Dredd írta: ↑2023.07.13. 12:15 Átraktam, meg további előzményeket is inkább, bár eredetileg úgy gondoltam az még belefér a rendvédelmi vonalba.
Köszönjük!Judge Dredd írta: ↑2023.07.22. 19:27 A Kiegészítősből az Arénába pakoltam át egy elfajult témát.
viewtopic.php?p=98797#p98797
Mentségemre legyen szólva, én már az elején kértem az áthelyezést.
+1
Mert csak ez a két szélsőség létezik, közötte semmi?
OFF
Ja, de a végére milyen lett a kék? Belterjes, elsatnyult valami, ahol alig volt hsz vagy új téma, egy rakás dologról nem lehetett beszélni és kb. ugyanaz a 10 ember hátba veregette egymást, hogy milyen okos. Ezért kellene csak több türelem szerintem, mert a színesebb, tartalmasabb fórumhoz kell egy kis tolerancia.
Volt egy kollégám, 50es éveiben járó családapa, két nagylánnyal, feleséggel, kutyával. Az utcájukban volt valami rablás, elment a fegyverboltba, soklövetű öntöltőt vett.nemtokregelni írta: ↑2023.07.23. 17:30 Ja, de a végére milyen lett a kék? Belterjes, elsatnyult valami, ahol alig volt hsz vagy új téma, egy rakás dologról nem lehetett beszélni és kb. ugyanaz a 10 ember hátba veregette egymást, hogy milyen okos. Ezért kellene csak több türelem szerintem, mert a színesebb, tartalmasabb fórumhoz kell egy kis tolerancia.
nemtokregelni írta: ↑2023.07.23. 17:30 Ja, de a végére milyen lett a kék? Belterjes, elsatnyult valami, ahol alig volt hsz vagy új téma, egy rakás dologról nem lehetett beszélni és kb. ugyanaz a 10 ember hátba veregette egymást, hogy milyen okos. Ezért kellene csak több türelem szerintem, mert a színesebb, tartalmasabb fórumhoz kell egy kis tolerancia.
Én is járok más hobbi-topikokba rengeteget. Ott sem jellemző a leugatás, viszont nincsen a sok szándékos sunyi kis troll sem, aki magát csodálkozó kezdőnek tetteti de már a harmadik mondatnál üvölt róla hogy csak bekérdezni és kötözködni jött vissza egy korábban kivágott nick. És nincsenek a kis illegál webshopozó nepper-trollok sem akik "Urak csak beárazást szeretnék kérni" jönnek és 99,9%-ban az adveszben posztolgattak, vagy kamu adásvételek posztolgatásával jól felverik az árakat.WildBear23 írta: ↑2023.07.23. 17:49 Más hobbim is van a lövészeten kívül, de ez a stílus sehol nem szokás.
Ha hülyeséget kérdez valaki (pl. a Mospilan permetszer jó-e monília ellen), senkinek nem kezd tikkelni a szeme, remegni a keze, habzani a szája, hanem röviden és bazdmegolás nélkül megírjuk, hogy "Nem jó, mert az egy szisztémás (felszívódó) rovarölő."
Ha az ötvösség és ékszerészet topikban megkérdezik hogy ugyanazt jelenti-e a karátszám arany és drágakő esetén, ott is megírjuk a korrekt választ.