Nyomva tartott gombbal le tudtam venni, de amikor lőni akarok és elengedem a gombot, azonnal eltűnik...

Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Hát...
Az infósunk próbálkozott (úgy látszik unatkozik mostanában, de legalább itt kreatívkodik többet
Mert nem a közepével kellett hanem a felső szélével. (mire rájöttem elfosta a szar az agyamat)
A topik cím közepén jó volt a felső széle is, így nekem ez elég volt. Aki a bal szélén akarta az így járt.
Chuck Norris írta: ↑2023.12.15. 12:25 TotoHU kitiltva egy hónapra. (Offolás, más topikban ukránoroszozás, illegális tartalom megosztása, politizálás)
"Moderációs alapelvek
A fórum szabályok az őstagokra is vonatkoznak, sőt rájuk igazán! Kik mutassanak példát a civilizált kommunikáció és együttélés szabályaiból, ha nem ők?
Ja, nem is a moderációval van gond, hanem pont Toto az, akiről el nem tudtam volna ezt képzelniChuck Norris írta: ↑2023.12.17. 11:48 A fórum szabályok az őstagokra is vonatkoznak, sőt rájuk igazán! Kik mutassanak példát a civilizált kommunikáció és együttélés szabályaiból, ha nem ők?
A fórumozótól többször kértük a napi politika és a nagyívű világmegfejtések kerülését valamint az alig bújtatott kötözködés mellőzését, mert ez egy fegyveres fórum nem politikai vitaműhely. Erre vannak megfelelő oldalak máshol.
Szakmai hozzászólást mostanában egyáltalán nem láttunk tőle.
Én is rögtön azt próbáltam..
Ment, most megint nem megy.
Most nekem sem megy.
Nekem ez az Önvédelmibe maximálisan odaillőnek tűnikgvass1 írta: ↑2024.01.05. 10:49 Miért hordunk fegyvert? Az ilyen bemindenezett késes retardok miatt:
https://24.hu/belfold/2024/01/05/soha-n ... egalloban/
…
Az egér középső gombjával klikkelj, vagy jobb klikk, új lapon megnyitás.AndyA írta: ↑2024.01.22. 08:44 Azt meg lehet oldani, hogy tetszőleges linkre kattintva egy hozzászólásban új ablakot nyisson? Persze. én is meg tudom oldani, de fórum szinten egyszerűbb lenne. Rákattintok, nyílik, megnézem, becsukom - azután lesek szomorú arccal, mert a fórum ablakomat csuktam be, nyithatom vissza, és léphetek vissza róla a fórumba. Vagy szándékosan nem így van?
AndyA írta: ↑2024.01.22. 08:44 Azt meg lehet oldani, hogy tetszőleges linkre kattintva egy hozzászólásban új ablakot nyisson? Persze. én is meg tudom oldani, de fórum szinten egyszerűbb lenne. Rákattintok, nyílik, megnézem, becsukom - azután lesek szomorú arccal, mert a fórum ablakomat csuktam be, nyithatom vissza, és léphetek vissza róla a fórumba. Vagy szándékosan nem így van?
Továbbítom a kérdést az infósunknak, de ha megjegyzi a böngésződ a jelszavadat, akkor egy kattintás után bent vagy.Morcosrobot írta: ↑2024.01.22. 15:32 Tudom hogy volt már téma a kéretlen kiléptetésről mobilról fórumozás közben, de nekem az asztali kezdte el (win 11 Pro 64 bit friss op telepítve +Chrome) ha nem is sűrűn, 5-6 naponta a kilépést. Mármint gépindulás, kávé szürcsölés, klikk a könyvjelzősávban a fórum ikonra és hoppáré. Nem vagyok bejelentkezve. Tudom apróság, de bosszant. OVBM megvolt, (két oldalt) + keresőszóra próbálgatás de.... utálom a tech szöttyögést. Kérhetek szánkónhúzást?
A fejlesztések folyamatosak Szent Alajosnak hála.
Köszi!Judge Dredd írta: ↑2024.01.22. 21:31 Továbbítom a kérdést az infósunknak, de ha megjegyzi a böngésződ a jelszavadat, akkor egy kattintás után bent vagy.
Köszönöm, marad a B terv, kerítek egy kockátSy$@dm1n írta: ↑2024.01.23. 09:15 Tisztelt Morcosrobot!
Idén az alábbi időpontokban történt authentikáció, ezeket nem a fórum kényszerítette ki:
FROM_UNIXTIME(last_login)
2024-01-22 23:09:49
2024-01-21 20:51:58
2024-01-17 15:06:05
2024-01-10 22:25:05
2024-01-09 10:57:23
2024-01-05 23:19:41
2024-01-03 15:56:12
Kérem nézze át a böngészője biztonsági beállításait.
Üdvözlettel
Kelemen Alajos
SysAdmin
Ezt mostanában megint elkezdte csinálni...Morcosrobot írta: ↑2024.01.22. 15:32 Tudom hogy volt már téma a kéretlen kiléptetésről mobilról fórumozás közben
Haverom kérdezi, hogy ilyen esetben nem lehetne várni 1-2 napot a törléssel? Nem mindenki tud állandóan a fórumon lógni egész nap, van aki dolgozik is!Chuck Norris írta: ↑2024.01.29. 12:50 Szolgálati közlemény
Azaz ha pl. valaki állandóan minden szaktopicban csak csöcsös nőket tartalmazó képeket posztol
marcuswolf írta: ↑2024.01.29. 17:37 Haverom kérdezi, hogy ilyen esetben nem lehetne várni 1-2 napot a törléssel? Nem mindenki tud állandóan a fórumon lógni egész nap, van aki dolgozik is!![]()
Talán normális mederbe terelődött a beszélgetés. Maradjon is így ha lehet.
Szerintem érdemes lenne azért ezt a témát végigbeszélni, legalább addig jussunk el, hogy melyik konkrét termékekről (forgalmazókról) van szó.
Már az első posztja alatt leírhatta volna, és nem ment volna át - gvass-t idézem és szerinte is - fingreszelésbe.WildBear23 írta: ↑2024.02.10. 15:20 Szerintem érdemes lenne azért ezt a témát végigbeszélni, legalább addig jussunk el, hogy melyik konkrét termékekről (forgalmazókról) van szó.
Köszi
Szia!
Jah nem nincsen sehol, mert a amit azután írtam neki arra már válaszolt.Judge Dredd írta: ↑2024.02.14. 21:03 Szia!
A privát üzeneteidre így nem látok rá, de általában az szokott lenni a gond, hogy a "Kimenő" mappában van, mert még nem nyitotta meg a címzett, a felhasználó meg az "Elküldöttben" keresi.
Gratulálok a 3 perces reakcióidőhöz!
Sajnos majdnem 2 órás reakcióidő - akkor reportoltam először:-)
Mindig vannak egyenlőbbek....WildBear23 írta: ↑2024.02.10. 15:20 Szerintem érdemes lenne azért ezt a témát végigbeszélni, legalább addig jussunk el, hogy melyik konkrét termékekről (forgalmazókról) van szó.
Szia Modi!
Ezt vissza lehet állítani?WildBear23 írta: ↑2024.02.15. 12:03 Abból nem lehet baj, ha valakit arcon/szemen lőnek egy ilyen acélmagvas pepperballal, abban a tudatban hogy csak egy pepperball..?
Valaki mutatott ilyen paintball lövedéket, abban szemből kiállt a csapágygolyó.
Ha szeretnéd, fussatok neki még egyszer a témának a szaktopikban, lehet róla beszélni persze, azzal volt gond ahova fajult. A válaszolóktól pedig azt kérem, hogy személyeskedés nélkül adjanak rá objektív választ, aztán zárjuk le a témát, amúgy az Arénában lehet folytatni.WildBear23 írta: ↑2024.02.15. 16:26 Szia Modi!
Véletlenül törlésre került az én kérdésem is:
Ezt vissza lehet állítani?
Vagy valamiért fórumszabályba ütközik ez a hozzászólásom?
Köszönöm.
Modi, részemről nincs személyes ellentét.Judge Dredd írta: ↑2024.02.15. 16:43 Ha szeretnéd, fussatok neki még egyszer a témának a szaktopikban, lehet róla beszélni persze, azzal volt gond ahova fajult. A válaszolóktól pedig azt kérem, hogy személyeskedés nélkül adjanak rá objektív választ, aztán zárjuk le a témát, amúgy az Arénában lehet folytatni.
Kettőtök nyilvánvaló személyes ellentétével pedig kérlek titeket, a fórumot ne terheljétek szükségtelenül!
Nincs törölve, sőt még mindig aktív a téma.WildBear23 írta: ↑2024.02.15. 17:32 Modi, részemről nincs személyes ellentét.
A szakmai véleményünk nem mindenben egyezik, de ha valaki feltesz egy kérdést, akkor nem kell rögtön hátsó szándékot, vendettát, bosszút (wtf?!) sejteni mögötte.
Ti Modik meg légyszi ne töröljétek kapásból az egész diszkurzust, mert többször megfigyeltem már hogy indul egy normális beszélgetés, aztán valaki széttrollkodja, törlést kér, Ti pedig villámgyorsan törlitek az EGÉSZET.
Inkább 3 perc helyett legyen 3 óra a reakcióidő, de nem kell egyből lezúzni az egészet.
Bocs, elírtam: nem törlés, arénásítás.
Szia!numizmata írta: ↑2024.02.25. 10:02 Hahó,
JeffCooper kolléga valahogy kizáródott a fiókjából, nem tudja a jelszavát és úgytűnik, a jelszóemlékeztető sem működik.
Írt a bejelentkezési lapról az adminnak, ezenfelül én is kértem a sysadmintól segítséget PÜ-en keresztül, de napok óta semmi reakció nem érkezett.
Kérlek segítsetek a visszaszerezni a fiókját.
Köszi!
Aztmondja, hogy nem jött neki semmilyen mail a regisztrált email címére (go*******ell@gmail.com), pedig tavaly nyáron még kapott ugyanide jelszóemlékeztetőt. A spamek közt sincs.Judge Dredd írta: ↑2024.02.25. 10:22 Szia!
Elnézést a késői válaszért, a háttérben pont módosítasok zajlanak a központi mailcímmel kapcsolatban, lehet ezért keveredett el az üzenet. Továbbra is használjátok a Kapcsolat gombot ilyen esetben!
Kiküldtem neki egy mailt a regisztrált mailcímére, szóljatok, ha sikerült bejelenzkezni.
Modi
Ez tűrhetetlen, kérem vissza a havi előfizetésem díját ha ez se működik!!!
Mostmár elvileg működnie kell, jelezzetek ha sikerült!numizmata írta: ↑2024.02.25. 12:29 Aztmondja, hogy nem jött neki semmilyen mail a regisztrált email címére (go*******ell@gmail.com), pedig tavaly nyáron még kapott ugyanide jelszóemlékeztetőt. A spamek közt sincs.
Koszonet, megoldodott!Judge Dredd írta: ↑2024.02.25. 20:31 Mostmár elvileg működnie kell, jelezzetek ha sikerült!
Köszi Alajos!