WildBear23 wrote: ↑2022.07.21. 15:51
Jó hírek a gyártó oldaláról:
a Rubber Comet .380 RBlanc RUAG feketelőporos tölténnyel ugyanazt az energiát tudja, mint .45 RBlanc Fiocchival.
(210 - 230 Joule, minimális szórással. Ez a 28mm-es puha gumigolyóval szerintem nem veszélyes.)
WildBear23 wrote: ↑2022.07.21. 15:51
Jó hírek a gyártó oldaláról:
a Rubber Comet .380 RBlanc RUAG feketelőporos tölténnyel ugyanazt az energiát tudja, mint .45 RBlanc Fiocchival.
(210 - 230 Joule, minimális szórással. Ez a 28mm-es puha gumigolyóval szerintem nem veszélyes.)
vato wrote: ↑2022.07.21. 17:28
Koszi, ez a kábboj forma nem jön be annyira , rövid, da/sa snubbie tetszene belőle de mintha beszeltük volna hogy olyat nem csinál a mestr..
Csak SA játszik. Snubbie-t nyilván megcsinálná, ha kérnéd.
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
Robz wrote: ↑2022.07.23. 10:40
Ezek csak egyediben mennek?
A töltés a szokásos 5.5/6mm start?
Nekem kimondottan tetszik a képeken lévő.
Van konkrét típusa, ahogy rá lehet keresni?
Igen.
Igen.
Nekem is.
M18TL. De honlap nincs. Írtam pü.
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
Vízzel töltve szépen szétnyílik a sörösdoboz Pár perc múlva elleptek a szomjas bogarak,darazsak meg mindenféle repülő élőlények a kifolyt víz miatt
Próbáltam a fegyverre szerelt kamerát de nekem nem jött be.Fejre jobb mert nincsenek "kimaradások".
Ha nem gyakorolsz,akkor hiába vagy felkészült és tök mindegy miket viselsz...
chucky wrote: ↑2022.08.07. 10:02
Vízzel töltve szépen szétnyílik a sörösdoboz Pár perc múlva elleptek a szomjas bogarak,darazsak meg mindenféle repülő élőlények a kifolyt víz miatt
Próbáltam a fegyverre szerelt kamerát de nekem nem jött be.Fejre jobb mert nincsenek "kimaradások".
IMG_20220807_064641.jpg
IMG_20220807_064729.jpg
IMG_20220807_074653.jpg
off
és az airsoft palack milyet szólt ? remélem gyújtottál mellé egy csillagszórót
kamerából a hengeres fajtát próbáld ki esetleg, könnyen rögzíthető puskára, befőttes gumival pl
vesz mindent ahová lősz
ezgif.com-gif-maker (13).gif (9.89 MiB) Viewed 281 times
és az airsoft palack milyet szólt ? remélem gyújtottál mellé egy csillagszórót
kamerából a hengeres fajtát próbáld ki esetleg, könnyen rögzíthető puskára, befőttes gumival pl
IMG_6788.jpg
vesz mindent ahová lősz
ezgif.com-gif-maker (13).gif
on
Régen volt Bullet kamerám de azzal is az volt a bajom,hogy nem azt mutatta amit látok hanem amerre a fegyver nézett "ég felé,földre...stb."
A fejkamerán látszik mindkét fegyver meg a cél stb.
Szitává lőtted az autókat?
Ha nem gyakorolsz,akkor hiába vagy felkészült és tök mindegy miket viselsz...