Képekben:
Előző este: Governor készül a média megjelenésre
Kronö, wadnyugat
Fegyversimogató (
ha valakinek van jobb képe, pl tegyétek fel)
A kydex sarokról készített valaki fotót?
Egy hátizsáknyi kés
A tombola nyeremények
Szponzorok:
Smith15 (Fegyverellátó) 1000 dm 9x19 lőszer, 200 löszeres kvantumokban sorsoltuk
brh562 (Gemini) Earmor aktív füles
Mex (Bavarian Tactical) 50 000 forintos vásárlasinutalvány
AndyA - 500 db 22 LR lőszer + számos kisebb, túlélő/fegyver tematikájú ajándektárgy
gabor65 (Ajkai TTSE) 100 lövéses élménylövészet csomag
Nincs a képen, de ki lett sorsolva továbbá:
Fortitu ( Veszprémi SE) egy ActionAir airsoft edzés
Csokik Ördögtől hogy minden tombola szelvény nyerjen
Továbbá megemlítendő egyéb támogatók:
brh562 - Jelképes összegű ultrakedvezményes belépődíj (ugye mindenki érti hogy nem 5000 ft szokott lenni egy teljes nap lőtérlátogatás 4x10m, 2x50m, 1x150 meteres pályákkal kukturált klub helyiseggel és ingyen egyesületi fegyverekkel)
Petya357 - kaja (végül úgy döntöttem hogy nem kell érte fizetni, akinek pedig mégis ilyen ingere támadt, a Speciális
Mentő-Kutató ládába irányítottuk a forintokat)
Tényleg RatRace, ha az adományos doboz majd eljut Hozzátok, megírod kérlek mennyi jött össze?
Sokan, már nem tudtam követni ki mit: innivalók, snackek
Fortitu - karszalagok, airsoft vizsga
Fortitu, Poresz - lövészetvezetés (+ szerintem mások is besegítettek)
Valakit biztosan elfelejtettem,

pls pótoljátok ha így van.
Eljött összesen 22 fő, ebédre és tombolára 19-en maradtak . Kb 30 résztvevőre számítottunk. 2 fő jelentkezett de nem jött el, a különbözet elsősorban beígért de elmaradt vendégekből /kísérőkből adódott.
Viszont külön öröm, hogy több első bálozó fórumtárs is eljött.

Ha nincs nagy szád, nem vagy aktív a fórumon, nem vagy az öregfiúk titkos klubjának a nagymestere - akkor is nagyon szívesen látunk fórumtalikon!
Szervezőként óriási segítség, és megtiszteltetés, hogy ilyen sokan
önkénteskedtetek, ami segített a belépő díjak mindenki számára elérhető szinten tartani, a tombolára pedig számomra teljesen elképesztő módon kb
negyedmillió forint kiskereskedelmi értéket képviselő értékes felajánlás gyűlt össze. Wow!
Remélem, hogy ha lesz következő fórumtáli, meg több új arcot is látunk.