Airsoft és paintball
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Re: Airsoft és paintball
Ez egy klasszik átverős-lehúzós kamu oldal, ne dőlj be neki.Thomaster írta: ↑2023.08.31. 05:12 https://xyl.boutiqued.shop/jlka3744m800
Ez wtf???
(Facebook dobta fel)
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Egyrészt erre utal sokminden.
Másrészt ahogy látom, ők csak az (egyébként elég elterjedt) AAP airsoft pisztolyhoz árulnak Makita "héjat". Az még reális is lehet ennyiért.
Szerk.: bár nem igazán egyértelmű, több helyen is komplett airsoft fegyvernek tűnik a hirdetés, de szerintem ebben ez az átverés része.
Az egyik videó komplett Airsoft Mike ahol bemutatja a drill gun (AAP 01).
(Szerintem is kamu a hirdetés de létező a pisztoly)
https://youtu.be/rStL3f9yUBk?si=E35uDHIybaIZraFo
(Szerintem is kamu a hirdetés de létező a pisztoly)
https://youtu.be/rStL3f9yUBk?si=E35uDHIybaIZraFo
Kojak írta: ↑2023.08.31. 07:08 Egyrészt erre utal sokminden.
Másrészt ahogy látom, ők csak az (egyébként elég elterjedt) AAP airsoft pisztolyhoz árulnak Makita "héjat". Az még reális is lehet ennyiért.
Szerk.: bár nem igazán egyértelmű, több helyen is komplett airsoft fegyvernek tűnik a hirdetés, de szerintem ebben ez az átverés része.
Az a legszomorúbb, ha a Tiszavirágnak rossz napja van.
Nagyon sajnálatos, ha a tehetségtelenség szorgalommal párosul.
Ilyen nincs valakinek?
Vagy esetleg beszerzési forrás?
96M szines füst.
Vagy esetleg beszerzési forrás?
96M szines füst.
Fizetett bér-Troll.
Beépített falazóelem, a legtitkosabb titkosügynök.
Van itt olyan akinek van cyma ak-ja és megvan a nyílt irányzék is? Szükségem lenne a hátsó irányzék lapjának a méreteire, ahol a nézőke található. Ha valaki megmérné nekem tolómérővel (szélesség/magasság/nézőke mérete) azt megköszönöm.
Vasas Úr terméke hasonló, ismerem, nan, volt, de nekem olyan kellene.Andor88 írta: ↑2023.09.21. 18:21 https://tuzmester-tuzijatek.hu/page-elements.html
Nem pont ugyanaz a típus, de hasonló.
Fizetett bér-Troll.
szombaton küldöm
Ha valamiért nem jönne össze, akkor engem is megkereshettek a kérdéssel, csak el is felejtettem.
Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
Megoldódott, köszönöm srácok!
-
- Fórumtag
Van olyan topiktárs, akinek van tapasztalata HPA rendszer beépítésével kapcsolatban?
Egy CO2/Greengas Umarex HK416-ot szeretnék stockba épített levegő tartállyal összeházasítani és HPA-ra alakítani.
Köszi!
Egy CO2/Greengas Umarex HK416-ot szeretnék stockba épített levegő tartállyal összeházasítani és HPA-ra alakítani.
Köszi!
Nekem itt offtopic Sig MPX légpuskához van egy ilyen szettem, gyönyörűen működik, hidegben is konzisztens szórásképpel. Sajnos sokat nem használom, mert gerincbajjal nem jó pumpálni.digiservice írta: ↑2023.10.22. 20:10 Van olyan topiktárs, akinek van tapasztalata HPA rendszer beépítésével kapcsolatban?
Köszi!
-
- Fórumtag
Re: Lőfegyverek, elöltöltős fegyverek, lőterek, sportlövészet
Szia, emlékszem, hogy egyszer talán már kérdezte valaki és meg is lett válaszolva (lehet éppen te voltál), hogy melyik gyártó melyik modellje a legjobb minőség ami otthoni gyakorlásra bevált Glock airsoft (ami itthon megvásárolható)? Sajnos nem találom azt a postot. KösziFortitu írta: ↑2023.10.24. 22:00 Dinamikus, értsd ugri-bugri számokban is jól szinten tart a rendszeres versenyzés. Persze, nem ott fogsz megtanulni lőni, meg otthoni szárazolás, edzés nélkül nem leszel bajnok, de a rendszeres verseny szerintem igenis szinten tart.
Az olcsó, hatékony edzésre pedig régóta vallom, hogy a GBB airsoft a jó megoldás.
Umarex gen4, gen5.Mzoli írta: ↑2023.10.29. 09:11 Szia, emlékszem, hogy egyszer talán már kérdezte valaki és meg is lett válaszolva (lehet éppen te voltál), hogy melyik gyártó melyik modellje a legjobb minőség ami otthoni gyakorlásra bevált Glock airsoft (ami itthon megvásárolható)? Sajnos nem találom azt a postot. Köszi
Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
- WildBear23
- Veterán
Jaja!
Méretben, súlyban, elsütésben, kezelésben is nagyon élethű.
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
Nagyon király, tényleg szinte 1/1 úgy néz ki. Milyen pontos?WildBear23 írta: ↑2023.10.29. 14:59 Jaja!
20230704_170806.jpg
- WildBear23
- Veterán
Kb. mint a többi Airsoft.
Messzire nem lőttem vele, csak kb. 7 méterről, csigaházra.
SAS versenyen indulnak ilyen Airsoftokkal.
Nagy csigák vannak ám errefelé..WildBear23 írta: ↑2023.10.29. 18:16 Kb. mint a többi Airsoft.

- WildBear23
- Veterán
Különleges katonai művelet keretében jöttek, ideiglenesen itt állomásozni..
+1WildBear23 írta: ↑2023.10.29. 18:16 Kb. mint a többi Airsoft.
ezek nem céllövő “fegyverek”, és kb egyformán pontosak. De nem sokkal rosszabb egy éles öntöltőböz képest. Pontlövészkedni igen, van jobb. De dinamikus versenyszámokhoz gyakorolni több, mint elég!
A fiam simán lövi 30 méterre a 30 cm-és célokat. Több versenye is aggódjunk, hogy hú erszofttal múl messze lesz, de nem. Volt, hogy elsőre megvolt a messzi kis fém, volt, hogy 3 lövés kellett - mert ilyen távon azért már nagyot esik - de minden gond nélkűl, mindig hozza a hosszú lövéseket. Megkockáztatom, hogy bármit is gyakoroljon vele a fórumtárs, nem a pisztoly lesz a szűk keresztmetszet

Si vis pacem - CCCLVII magnum…
Akik komoly pisztolyokat használnak játékon, esküsznek a 32-es bb-re. A lőképen állítólag segít, ha a hopgumi is tudja pörgetni. Ki kell próbálni, hátha.
Koszi a megerositest es fortitunak is a valaszt.WildBear23 írta: ↑2023.10.29. 14:59 Jaja!
20230704_170806.jpg
Ma egy régi álom vált valóra, lett optikás karabélyom. (Az M4+LPVO elterjedtebb és kellemesebb a szemnek, de talán ez sem csúnya.)
Egy cyma 520 (kis tuning, rendberakás, cső hézagolás, maple leaf hopgumi és lenyomó beépítése), egy megerősített tokfedélre szerelt máshonnan lebontott railsín, egy pillanatkapcsoló és egy fókuszálható fényű zseblámpa távcsőszerelékkel felrakva, valamint egy 3-10x állítható nagyítású távcső alkotja a szettet. Hatvan méterre ugyan jelentős eséssel, de mellkas méretű célba tíz lövésből nyolcszor beletalál. Ahhoz képest hogy milyen low-end cuccokból áll össze, nagyon príma replika lett.
Egy cyma 520 (kis tuning, rendberakás, cső hézagolás, maple leaf hopgumi és lenyomó beépítése), egy megerősített tokfedélre szerelt máshonnan lebontott railsín, egy pillanatkapcsoló és egy fókuszálható fényű zseblámpa távcsőszerelékkel felrakva, valamint egy 3-10x állítható nagyítású távcső alkotja a szettet. Hatvan méterre ugyan jelentős eséssel, de mellkas méretű célba tíz lövésből nyolcszor beletalál. Ahhoz képest hogy milyen low-end cuccokból áll össze, nagyon príma replika lett.
Grat, tök jól néz ki! A lámpa pedig mindig jó ötlet, mindenreArh írta: ↑2023.11.03. 15:55 Ma egy régi álom vált valóra, lett optikás karabélyom. (Az M4+LPVO elterjedtebb és kellemesebb a szemnek, de talán ez sem csúnya.)

CQBben nem zavaró a 3x legkisebb nagyítás? Nem mertem olyat venni (az itt off, éles) AK klónra, mert közelre csak az 1x nagyításbab bízom - ezért lett 1-6 LVPO. - és a lövések többsége közeli.
Si vis pacem - CCCLVII magnum…
Köszönöm!
Nem, legalabbis szerintem. Volt itthon egy 6-12x távcső, azzal próbáltam ki a koncepciót a hatszoros nagyításon, és nekem alapvetően bevált közelre is. Leginkább a Távolra rossz szemem ellensúlyozza és a célmeghatározásban is sokat segített. Még nem eldöntött melyik lesz fent mert azzal sokkal könnyebben ugrik a szemem elé (magasabb a szerelék) mint ezzel, ez kicsit alacsonyan van, egy magasító lehet elférne alá. Viszont mivel az magas, nagyon csavarodik az egész, nem tartja úgy a nullát mint ez. Egy-két játék alatt kiderül.
Apropó, van valami használati különbség a kicsi és a nagy hátsó lencse között?
Vajon, pepperball-töltettel hatásos lenne?
https://youtu.be/VQLDaGnsGKw
https://youtu.be/VQLDaGnsGKw
Fizetett bér-Troll.