Zsotrám írta: ↑2023.08.09. 12:36
Helló! Köszi válaszod! HIszek ebben a fegyverben. Tényleg egyértelműen a legjobb otthonvédelmis konstrukció jelenleg a piacon.
Viszont nem merem használni, mivel akkor nem cseréltethetem ki Hétfőn. Bár nagyon erősen gondolkozom a megtartásán.
Csak tényleg egyszerűen a cső végén a célzóka olyan mintha ferde lenne, néhol (ezt most vettem észre) meg olyan mintha rozsdás lenne a fegyver. A lötyögések már tényleg a legkevesebb azt elfogadtam, hogy ilyen, de ez a 2 dolog nagyon nem tetszik.
Nézd, szerintem nem fogják kicserélni.
Kipróbálják, hogy működik-e, szinte biztos hogy igen, innentől kezdve azért, mert nem tetszik rajta valami, nem cserélik ki. Személyesen vetted, ugye? Megnézted vásárlás előtt, nem?
De nem vagyok Keserű Művek, nem tudok a helyükben nyilatkozni.
Egy baráti tanács: tudom, hogy ilyenkor elindul a vezérhangya, keresi az ember a hibákat, mert úgy érzi hogy rosszul választott. Nem érdemes "nagyítózni". Ez nem egy ékszer, vagy vitrinfegyver, hanem funkcionális eszköz, mint egy kalapács vagy egy véső.
Ha rendeltetésszerűen használni szeretnéd (otthonvédelemre), akkor úgyis el kell lőnöd vele néhány tárral, hogy stresszhelyzetben ne legyen user error (pl short stroke).
Akkor meg úgyis karcolódik, kopik, stb.