Fegyverfórum - Használati feltételek

FIGYELEM! A FÓRUM FEGYVEREKET TARTALMAZ! Ön egy fegyvereket tartalmazó zárt szakmai fórumot látogatott meg. Kérjük, csak abban az esetben lépjen be, ha Ön kifejezetten ilyen irányú szakmai termékeket, szolgáltatásokat keres, mert fórumunk szakmai célú információkat tartalmaz. Minden egyéb esetben kérjük, hagyja el oldalunkat! A regisztráció fogadásával és az "Elfogadom" gombra kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató, fegyverek, lőszerek, és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy, és az oldalon található információkra szakmai célból van szüksége! Továbbá a "Belépek" feliratva kattintva kijelenti, hogy nagykorú, a 18. életévét belöltötte. (Hivatkozás: 2008. évi XLVIII. törvény 14.).
Tájékoztatjuk, hogy a fórum használatával kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a fórum használatával összefüggő adatait az Amerikai Egyesült Államok területén tároljuk. Ezek az adatok: email cím, IP cím, privát üzenetek, valamint minden olyan adat amit Ön a fórum szoftverben, vagy a fórumokon használata során önként megad.
Azzal, hogy használja a „Fegyverfórum” fórumot (a továbbiakban „mi”, „a fórum”, „Fegyverfórum”, „https://fegyverforum.com”) elfogadod, hogy betartod a további feltételeket. Ha nem fogadja el, kérjük ne használja, illetve ne is keresse fel a fórumot. A feltételeket bármikor megváltoztathatjuk, és habár a lehető legtöbbet megtesszük, hogy értesítsünk a változásról, érdemes rendszeresen áttekinteni ezt az oldalt, mivel a fórum használati feltételeinek megváltoztatása utáni további használatával beleegyezik az új feltételek betartásába.

Beleegyezik továbbá, hogy nem küldesz semmilyen sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan tartalmat, mely sérti a Magyarországon-, a fórumot kiszolgáló szerver országában az Amerikai Egyesült Államokban érvényben lévő szövetségi jogszabályokat- vagy Michigan állam törvényeit. A fentiek megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezethet az internetszolgáltatód értesítésével együtt, ha ezt szükségesnek tartjuk. Fegyverekkel kapcsolatos vélelmezhető súlyos törvénysértés esetén az illetékes hatóságok értesítése is megtörténik. A feltételek betartatásának érdekében az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet tároljuk. Ön elfogadja, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásait vagy lezárni az Ön által nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges. Mint felhasználó, elfogadja, hogy bármely adat, melyet megad, tárolásra kerül a fórum adatbázisában. Ezek az információk a beleegyezése nélkül semmilyen módon nem kerülnek átadásra egy harmadik félnek, de a fórum fenntartói nem tudnak felelősséget vállalni az adatokért egy esetleges rosszindulatú számítógépes támadás esetén.