Azmijaz?

Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Ott van fent a kezdőknek topik alatt link a külföldi önvédekezési lehetőségekről, Ovbmg!
A légfegyver érdekelt volna igazából.Meg régebben valami sörétesről is volt szó lakásvédelemre?Vagy rosszul emlékszem......
Azért érdekel mert kicsit le vagyok maradva a Bécsi balhéval és most láttam a fasza ablakból videózós felvételeket de egyiken sem dobnak a fejére se vasalót se nem pattog rajta a nemtom hány Joule-os léglövedék
Na jó, azért ha látom az ablakból hogy terroristák AK-val lövöldöznek, nekem sem az az első, hogy legpuskával elkezdem lőni.chucky írta: ↑2020.11.05. 16:48 Azért érdekel mert kicsit le vagyok maradva a Bécsi balhéval és most láttam a fasza ablakból videózós felvételeket de egyiken sem dobnak a fejére se vasalót se nem pattog rajta a nemtom hány Joule-os léglövedékAkinek van ideje videózni annak lett volna másra is.
Beszari népség.
Szia,
Azért, mert az emberek ott is birkák, a világ egyik legélhetőbb városában a hipszter szakáll a férfias és a fegyver ciki. Ha otthonvédelmit keresel, kicsit a tehénszarszag irányába kell távolodni.
Ha ott lehet 24J-os légfegyvert tartani,akkor 20-30m-es távolságon komoly sérülést lehet vele okozni és ha már egy helyben tudják tartani percekig,akkor addigra odaér az akinek van megfelelő eszköze a likvidáláshoz.WildBear23 írta: ↑2020.11.05. 17:01 Na jó, azért ha látom az ablakból hogy terroristák AK-val lövöldöznek, nekem sem az az első, hogy legpuskával elkezdem lőni.
Ilyen távolságból még gumissal se nagyon.
Szerintem itt csak éles fegyver jöhetett volna szóba.
Mert a nagyvárosi ember biztonságban érzi magát és nem szorul rá,hogy fegyvert tartson.Akinek meg volt az pont nem arra lakik.
https://prohardver.hu/tema/autos_kamera ... friss.html
Szia,zora írta: ↑2020.11.05. 17:39 Kérdezném az úri közönséget, hogy menetrögzítő kamerákkal képbe van-e valaki? Mit érdemes venni, egyáltalán, mi az az árszint, amit célszerű belőni? Tudom, hogy kínából minden olcsó, de nem volna baj, ha az eszköz tovább bírná egy évnél, értékelhető volna a felvétel, és esetleg volna hátsó kamerája is. Előre is köszi!
Meghallgattam. Szerintem semmi paraszt megnyilvánulásod nem volt, és az érveid helytállóak voltak. Kár, hogy nem volt időd még beszélgetni velük. Jó lenne egyszer egy legalább 2 órás vitaműsor erről a TV-ben, hogy több embernek felnyíljon a szeme. Lehetnél te az egyik meghívott.
Szintén nem érdembeli de nekem 2db is volt.zora írta: ↑2020.11.05. 17:39 Kérdezném az úri közönséget, hogy menetrögzítő kamerákkal képbe van-e valaki? Mit érdemes venni, egyáltalán, mi az az árszint, amit célszerű belőni? Tudom, hogy kínából minden olcsó, de nem volna baj, ha az eszköz tovább bírná egy évnél, értékelhető volna a felvétel, és esetleg volna hátsó kamerája is. Előre is köszi!
Tuti van neki - de fogalmam sincs, mi.
Boobs Olga mer' kicsit oroszos az arca
Kár
Lehet, hogy hollandus felmenőkkel rendelkezik és akkor Melle van de Beuvennek keresztelték
stevesmith79 írta: ↑2020.11.12. 15:36 Kár![]()
Lehet, hogy hollandus felmenőkkel rendelkezik és akkor Melle van de Beuvennek keresztelték![]()
nem Missy Lynn?
Köszönöm, uraim! Íme a közösség ereje: ma ez, holnap az alanyi jogú fegyvertartás!
Nem is nagyon van mit megünnepelni a 2020-as éven. Szerintem a 21-esen sem nagyon lesz mit, de nyugtával dícsérd a hullát...
Hát, összefésülve a mostani szabályokat, este 6-tól 8-ig elfüstölöd a készletet, és hazaérsz.
Pontosan! 7kor már kellőképpen sötét lesz. Az a tapasztalat, hogy fél óra alatt nem hogy egy privát szilveszteri pyró szettet, hanem egy komplett Augusztus 20-i állami tűzijátékot is ki lehet lőni
Dehogy! másnap reggel 5-től 6-ig.
Írd le az igényeid! Mármint ne leírd, hanem írd meg, mi hiányzik a többiből.Dönci62 írta: ↑2020.11.16. 16:12 Tud valaki androidos telefonra ténylegesen működő beszélgetés-rögzítő appot?
Régebben volt egy call-recording nevezetű program, ami remekül rögzítette mind a bejövő, mind a kimenő hangokat, fogadott és indított hívások esetén is és a teljes beszélgetés elmenthető volt, az adott telefonszámokkal együtt.
Próbálgattam párat, de mindegyikből hiányzik valami a régi apphoz képest.
Ha létezne ilyen magyarra állítható menüvel, az volna a csúcs-királyság.
Egy olyanért még fizetni is hajlandó volnék.
1. Csak kimenő híváskor rögzíti mindkét fél hangját, bejövő híváskor csak a fogadóét (10-ből 6 appnál ez volt a gondom.)
+1WildBear23 írta: ↑2020.11.16. 20:39 Nekem ACR van, a kimenő és bejövő hívásokat is rögzíti, sokszor vettem már hasznát!
MIUI gyárilag tudja, bár lehet egyből küldi a Kínai Népnemzeti Információügyi Hivatalhoz is.oleg gontar írta: ↑2020.11.16. 20:45 Nekem is kéne egy ilyen sw androidra. De ha jól tudom, akkor android 9-esen a szoftver tiltja a hangfelvételt. Nekem 8-ason jól működött több rögzítő is, de 9-es upgrade után egyik sem. A 10-esen visszahozták androidék ezt a lehetőséget. Az meg a személyes nyomorom, hogy a telefonomra nem jön ki a 10-es.
Szóval, ha van Android 9-esen futó és a beszélgetést (mindkét felet) rögzítő app, akkor az nekem is kéne.
+1WildBear23 írta: ↑2020.11.16. 20:39 Nekem ACR van, a kimenő és bejövő hívásokat is rögzíti, sokszor vettem már hasznát!
Bíróság elfogadhat ilyen felvételt bizonyítékként, a magasságos GDPR ide vagy oda.
Lehet.
Pontosan.TotoHU írta: ↑2020.11.17. 01:22 Bíróság elfogadhat ilyen felvételt bizonyítékként, a magasságos GDPR ide vagy oda.
Ugyanez az eset az autós dashcam-eknél. A gyakorlatbam elfogadják a fedélzeti kamera felvételét akkor is ha a többi közlekedő nem egyezett előzetesen abba bele.
Szerencsére az EU adatvédelmi elmebaja nem teljesen vette el a bíróságok eszét is.
Még...
Megjegyzem, több ezer éve minden emberbe gyárilag be van építve hang- és kép rögzítésére alkalmas eszköz: az agy. Az senkit sem zavar, hogy látom az utcán, beszélek vele, és emlékszem az arcára és arra, amit mondott.WildBear23 írta: ↑2020.11.17. 06:50 Ez olyan szürke dolog, mint az autós fedélzeti kamera (ami esetleg járókelőt is felvesz).
Az agy használatát is be kéne tiltaniPoresz írta: ↑2020.11.17. 09:57 Megjegyzem, több ezer éve minden emberbe gyárilag be van építve hang- és kép rögzítésére alkalmas eszköz: az agy. Az senkit sem zavar, hogy látom az utcán, beszélek vele, és emlékszem az arcára és arra, amit mondott.
Persze a kérdés nem ilyen egyszerű, de ezen azért érdemes elgondolkodni.
Mark Zuckerberg erre igen sikeres céget hozott létre, remekül prosperál.
Ez igaz, de adott esetben mint bizonyítékot nem fogadják el. De ha van felvételed, akkor egy életveszélyes fenyegetést is tudsz bizonyítani.Poresz írta: ↑2020.11.17. 09:57 Megjegyzem, több ezer éve minden emberbe gyárilag be van építve hang- és kép rögzítésére alkalmas eszköz: az agy. Az senkit sem zavar, hogy látom az utcán, beszélek vele, és emlékszem az arcára és arra, amit mondott.
Persze a kérdés nem ilyen egyszerű, de ezen azért érdemes elgondolkodni.
Nálam is az android 9 lehet a gond.oleg gontar írta: ↑2020.11.16. 20:45 Nekem is kéne egy ilyen sw androidra. De ha jól tudom, akkor android 9-esen a szoftver tiltja a hangfelvételt. Nekem 8-ason jól működött több rögzítő is, de 9-es upgrade után egyik sem. A 10-esen visszahozták androidék ezt a lehetőséget. Az meg a személyes nyomorom, hogy a telefonomra nem jön ki a 10-es.
Szóval, ha van Android 9-esen futó és a beszélgetést (mindkét felet) rögzítő app, akkor az nekem is kéne.
kinai foslégpuska mindjárt Dragunovnak van eladva a gennymédiában broáff. És a telefon sérüléséből látszik, hogyha nem meztelen, akkor a ruhán sem nagyon ment volna át a lövedék.swordmanus írta: ↑2020.11.19. 14:58 Mondjuk így nem könnyű testi sértés lett, hanem rongálás...
https://www.origo.hu/itthon/20201119-pu ... e-meg.html
Na jah, egy átlag farmeren nem nagyon ment volna át, vagy max. lett volna egy pötyije, amit némi takarítás, braunol és egy közepes sebtapasz után el is felejtenek.
Nem semmi amúgy, csak túl steril
Semmi nem elég már ahogy látom.. Mindent és mindenkit tönkre kell tenni...gvass1 írta: ↑2020.11.24. 13:49 IWA-2021: az is ELMARAD!
http://www.kaliberinfo.hu/hirek/iwa-2021-az-is-elmarad/
hogy a szájbabasztottretkeskurvanyjukat.
Hát ez az, hogy a nagy védekezés után nem lesz hova, mihez visszatérni, mert minden elpusztul.gvass1 írta: ↑2020.11.24. 13:59 és ha a NürnbergMesse beleáll a földbe (2 év bevétel nélkül után eléggé meglepő lesz, ha fennmarad), akkor nem is lesz hol/ki által megrendezni 2022-ben sem. Ja, és szállodák/éttermek csődjével ha lesz is, hol fogunk lakni, enni?
(Generálisan ezt nem értik a viruspánikolók/gazdaságmegsemmisítők.)
OFF
Bizony, meghülyült az egész világ! Még szerencse hogy van néhány helikopter.
Már megint az a krv@ politizálás...Pithecus írta: ↑2020.11.24. 15:22 Bizony, meghülyült az egész világ! Még szerencse hogy van néhány helikopter.![]()
http://news.google.com/covid19/map?hl=h ... id=HU%3Ahu
De majd kapunk sok dolgos kezet Afrikából és Ázsiából, nomeg örökhitelt a "jótevőnktől".![]()
Hol??????
Nagymamám falusi bognármester lánya volt, de ez egyáltalán nem jelentette azt, hogy nem kellett földműveléssel és állattartással foglalkozniuk, sőt! Rengetegszer emlegette, hogy a jószág nem ismer ünnep- és szabadnapokat: minden nap enni kell neki adni.
Melóhelyen a részlegemen az emberek 10+ %-a már bizonyíottan átesett rajta, ismerősi körben is jópáran, meg tudok olyanról is, akinek az idős nagyapja meghalt. Hogy amúgy is nemsokára element volna? Nem tudom. Van covid osztályon dolgozó is az ismeretségben, igen, terhelődik az amúgy is szar rendszer. Ezt szerintem senki nem tagadhatja, de jelenleg attól tartok, hogy a helyzet kezelése sokkal-sokkal nagyob károkat okoz.Poresz írta: ↑2020.11.24. 16:59 Nagymamám falusi bognármester lánya volt, de ez egyáltalán nem jelentette azt, hogy nem kellett földműveléssel és állattartással foglalkozniuk, sőt! Rengetegszer emlegette, hogy a jószág nem ismer ünnep- és szabadnapokat: minden nap enni kell neki adni.
Ehhez a felvezető gondolathoz hasonlóan a gazdaság sem tarthat szünetet: az embereket el kell látni ivóvízzel, élelemmel, jön a tél fűteni kell, a tűzoltóságnak működnie kell etc. Mindezt csak munkával lehet előteremteni, a bankóprés felpörgetése és a helikopterről pénzszórás nem megoldás, ha nincs mit venni rajta. (Szerintem akkor sem ha van, lásd [hiper]infláció.)
A gazdaság leállhat azért, mert kritikusan sok ember beteg vagy haza vannak parancsolva. Most akkor a Szküllát vagy Kharübdiszt válasszuk?
Augusztus végétől néhány ismerősöm eltűnt pár hétre. Bő két és fél hónap alatt COVID-os volt 6 fő, egyikük már eddig is ápolásra szoruló 92 éves édesapja elhunyt (részvétem), most fertőzésgyanús 2 fő. Ez az amit én látok önmagam körül.
Október közepe óta az egészségügyben dolgozó ismerőseim pedig be vannak gyulladva, mert ők azt látják, hogy telnek a kórházak. Számomra nehéz ezt elhinni - nem ezt látom önmagam körül, és nem ez a katasztrófa a beszédtéma körülöttem -, de a bizalom még megvan.
Olyan érzésem van, mintha két párhuzamos valóságban élnének az emberek.
"A rendőrök a férfi elfogására a Terrorelhárítási Központ egységeit kérték fel, mert az adatgyűjtések során megállapították, hogy V. Zoltán sportlövőként tartási engedéllyel rendelkezik több maroklőfegyverrel"gvass1 írta: ↑2020.11.26. 11:14 Igaz, hogy a fegyverek a bűncselekmény során semmiféle szerepet nem játszottak, de a gennymédia mégis ezt emeli ki, nyilván:
"Gombapincéjében termesztett füvet a sportlövő"
https://index.hu/belfold/2020/11/26/ren ... isz_gomba/
gvass1 írta: ↑2020.11.26. 11:14 Igaz, hogy a fegyverek a bűncselekmény során semmiféle szerepet nem játszottak, de a gennymédia mégis ezt emeli ki, nyilván:
"Gombapincéjében termesztett füvet a sportlövő"
https://index.hu/belfold/2020/11/26/ren ... isz_gomba/
Jól mondod. És ettől persze még gennymédia.TurboP írta: ↑2020.11.26. 19:20 Értem amit írsz, de ha meg kiment volna a érte gyalogrendőr, aztán levart volna belőlük kettőt, mert mint sportlövő valszeg jobban bánik a fegyverrel mint azok (és éppen be van állva). Akkor meg az menne itt, hogy iszen tudták hogy van fegyvere (hiszen sportlövő volt), mi facér nem a TEk ment érte.
Tehát sehogy sem jó, mindenkinek nem lehet jót tenni. Ettől persze még gennymédia.
Ott voltam a koncerten, amit belinkeltél. Legalább 1-2vel korábbi generációnak szólt - mégis megszólított...
Nem az Android 9 a gond, hanem, hogy valszeg kínai a telefonod. Persze nyilván a rendszer nem ezt írja ki.
Oh bakker....
Itthoni szaküzletből vásárolva hivatalosan, számlával, garanciával.Gaston Glock írta: ↑2020.11.29. 18:59 Nem az Android 9 a gond, hanem, hogy valszeg kínai a telefonod. Persze nyilván a rendszer nem ezt írja ki.![]()
Erre mondom, hogy annyira mint lepra telepre a sárgaláz..Dönci62 írta: ↑2020.11.29. 19:47 Itthoni szaküzletből vásárolva hivatalosan, számlával, garanciával.
Tökéletesen működik és teszi a dolgát, jócskán túlteljesítve azt, amire szükségem van.
Nyilván, a Honor kínai márka/gyártmány (mint szinte mindegyik), de azóta utána olvastam és tényleg az android 9-ben van a gond.
Hát nem. Honor, Xiaomi, Huawei, ezekkel fordul ilyesmi elő. Tapasztalat, mivel én a Call Recordert mindig használom. Először én is azt hittem a 9-es droid a szar, mert az én Huawei Mate 20 Pro-mon is ezt írta ki a hülye droid 9 "pitéje".Dönci62 írta: ↑2020.11.29. 19:47 Itthoni szaküzletből vásárolva hivatalosan, számlával, garanciával.
Tökéletesen működik és teszi a dolgát, jócskán túlteljesítve azt, amire szükségem van.
Nyilván, a Honor kínai márka/gyártmány (mint szinte mindegyik), de azóta utána olvastam és tényleg az android 9-ben van a gond.
Nomád sportnál vettem túracuccokat pár hónapja és KH-s szépkártyával fizettem, asszem szabadidő zsebre. De van még pár másik is, nekem ez volt közel.