Olyan is jó lenne. Mi sem dohanyzunk szerencsere. Valami linket vagy fotót tudsz küldeni? Kösziswordmanus írta: ↑2021.02.15. 23:01 Én nem dohányzom, a szivargyújtómban fixre be van rendszeresítve abba való kis lámpa. Így mindig töltve van.
Kések, lámpák, EDC-holmik
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Re: Kések, lámpák, EDC-holmik
Én ezt nézegettem, de nem vettem még:belatibi írta: ↑2021.02.15. 14:40 Sziasztok! Valamilyen fejlampat vagy egyéb vízálló lámpát tudnátok ajánlani? Az se baj, ha szivargyújtó csatlakozóval. Ha tölthető, úgyis elfelejtkezek róla. Ha elemes, akkor is.
A napokban egy este, defektet kaptam a "pusztasagban". Szerencsére el tudtam vergődni a következő telepulesig, világos helyre.
Akkor jutott eszembe, hogy jó lenne egy lámpát rendszeresiteni az autóban!
Tudnátok ajánlani? Az se baj, ha Kínából. Köszönöm szépen
https://www.fenixlighting.com/product/f ... -headlamp/
Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
- swordmanus
- Veterán
- Kapcsolat:
Már csak ilyet találtam, nekem még egy picit kompaktabb van. https://www.aliexpress.com/item/4001126 ... web201603_
Egyik kedvenc máris kapott egy tokot.
Köszönöm szépen a segítséget a lámpa ügyben!
"Zsebszaggató"
Már egy ideje próbálok rájönni, hogy a magyar bicskákon…
Az világos, hogy rugós - angolul: slip joint - bicskákon ezt szerepéből adódóan (mozgáshatárolás - véghelyzet) szögletesen kell kialakítani. A svájciak mégis képesek úgy megcsinálni, hogy ne álljon ki.
…miért hagyják így a "zsebszaggatót"?Az világos, hogy rugós - angolul: slip joint - bicskákon ezt szerepéből adódóan (mozgáshatárolás - véghelyzet) szögletesen kell kialakítani. A svájciak mégis képesek úgy megcsinálni, hogy ne álljon ki.
Re: "Zsebszaggató"
1. Tradíció (így nézett ki 100 éve, ezért most is ilyen)Poresz írta: ↑2021.02.17. 13:50 Már egy ideje próbálok rájönni, hogy a magyar bicskákon…
bicska zsebszaggato.jpg
…miért hagyják így a "zsebszaggatót"?
Az világos, hogy rugós - angolul: slip joint - bicskákon ezt szerepéből adódóan (mozgáshatárolás - véghelyzet) szögletesen kell kialakítani.
slip joint.png
A svájciak mégis képesek úgy megcsinálni, hogy ne álljon ki.
2. Más markolat és pengeszélesség arány kell hozzá. Azaz ha megcsinálod olyanra, akkor nem úgy fog kinézni. Goto 1.
Február, farsang...fejesgörbe