Statisztikáról beszéltünk ember, nem a valóságról!

De akkor is...
'Come on Thunder Child'
http://www.youtube.com/watch?v=NmKqk2y_wwg
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Statisztikáról beszéltünk ember, nem a valóságról!
Pedig azt hittem, hogy bölcsességed kifejti a jogos és a jogtalan csalás általad felvetett témáját, mert ez érdekesebb lenne, mint belekötni egy valós, itt csak a szokás állandóságát bizonyítandóan érdekes, de részleteiben érdektelen pédamondásba.WildBear23 írta: ↑2020.12.20. 18:49 Na akkor lapozhatunk, csak a szomszéd öregasszony nászasszonyának unokahuga hallott valamit..
Nézd macisajt, te nem bírsz elszakadni a szomszéd öregasszonytól. Tetszik?WildBear23 írta: ↑2020.12.20. 19:10 Nézd öreg, ha van mondanivalód, mond.
Bullshitből már van elég..
Remélem az nem égett oda.WildBear23 írta: ↑2020.12.20. 19:22 Te írtad:
"Az ilyesmiről mindig eszembe jut kedves régi ismerősöm, a KSH vezető beosztású munkatársának mondása.
"A negyedéves adatok csodálatosak, alig kellett igazítani rajtuk.""
Erre írtam, hogy fejtsd ki bővebben, de most már nem is érdekel.
Mentem bejglit enni, szevasz!
Pontosan.
Akkor bizony utánajárhattál volna annak, hogy hányféle statisztikával foglalkozott/foglalkozik az említett hivatal. Akkor nem kérdeztél volna ilyen éktelen butaságot.WildBear23 írta: ↑2020.12.21. 20:28 Pontosan.
Itt a fórumtárs is belengetett valamit, aztán amikor rákérdeztem a tényekre, egyből visszakozott és ködösített.
Nekem hobbim, hogy szeretek utánajárni a tényeknek.![]()
És nem is érted. A kéményseprők szvsz szívesen vennének példát tőled kormolásból. Vegyél példát inkább Éji Bogárról.
Köszönöm a gyors választ!
Milyen írás? Mivan? Én számokat írtam, nyalni kárSztarij granicsar írta: ↑2020.12.23. 18:25 Köszönöm a gyors választ!
150-ért most azonnal vennék több tucatnyi, hiszen nekem is jóval többe volt, amikor még lehetett azt a pár darabot kapni, nem kis szerencsével és utánajárással. Ahogy kivettem az írásodból, amit többen is nagyra tartunk, a 200 és a 250 ezer között lehet reális.
Úgy tűnik elég nagy számokat írtál a hangulatba hozáshoz
Most kéne ezt befejezni...ezt a stílust, szóhasználatot ma már mintha láttuk volna, asszem.Sztarij granicsar írta: ↑2020.12.23. 19:08 Mi van???
Nem megy a szövegértés?
Már az sem amit te magad írsz?
Nyaljon neked a hegyi kecske a reszelős nyelvével!
Azt hiszed neked mindent lehet?
3 hozzászólás, ebből három beárazáskérés, a maradék meg a mostani anyázás.Sztarij granicsar írta: ↑2020.12.23. 19:08 Mi van???
Nem megy a szövegértés?
Már az sem amit te magad írsz?
Nyaljon neked a hegyi kecske a reszelős nyelvével!
Azt hiszed neked mindent lehet?
Nem szabad beárazást kérni?
Miért GOODfather?Sztarij granicsar írta: ↑2020.12.23. 19:38 Nem szabad beárazást kérni?
Már csak azért, hogy a tisztelt nagyérdemű nehogy felháborodjék a saját kreált ár miatt!!!!!!!!!!!
Az anyázást meg más kezdte és jó lenne ha ezt mindenki szubjektív tudomásul venné a nyalás helyett!
Szabadni szabad, de felesleges, úgyis tudod mennyiért akarod eladni, ahogy kivettem a szavadból "...annál nekem is többe van" vagy hasonló.
És ma már volt pont ugyanez a minta a nem halálosban.
Ma még vicces, szenteste már hanyagoljuk!Judge Dredd írta: ↑2020.12.23. 20:36 Tiltsam ki, vagy még szórakoztató a műsor? Az elsődleges nickje már blokkolásra került ma...
Első sor: "Goodfather"Sztarij granicsar írta: ↑2020.12.23. 17:39 Beárazásban kérnék segítséget. Egy Keserű Goodfather 19M típusú orosz Baikal IZS átalakítású full acél, betétcsöves töltésű gumilövedékes dupla csövű fegyvernek mi lehet a reális ára? Csak kipróbálva volt, azóta gondosan leápolva pihen a dobozában. Papírjaival, 4 db betétcsővel, kifogástalan újszerű állapotban, nem ahogy kijött a gyártótól, hanem kitisztítva, kipróbálva, majd gondosan leápolva.
Küld